free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lányanyák és lányos anyák

Borsa         Címkék: anya, hímtag, lány, terhesség, titok 0 hozzászólás

Nyilván ma sem arról álmodnak az anyák, hogy leányuk idő előtt teherbe essen, de szerencsére a műprűdek ideje már lejárt. Hímtagnak bejön a liberális hozzáállás.

Bár nagy szerencsénkre napjainkban nem minden anyuka asszony, legtöbbjük azért házas vagy stabil kapcsolatban él, de civilizált vidékeken ugyanúgy nem szólják meg az egyedülálló anyákat, mint a megesett lányokat, vagy a művi terhességmegszakításon átesetteket. Világszerte mozifilmek és sajtóorgánumok legalizálják és nyugtatják meg a lelkiismereteket, hogy egyedülálló nő is vállalhat gyereket, hogy nem kötelező a hagyományos családmodell és nem kötelező szűzen házasodni, hogy van létjogosultsága a tudományos népességszabályozásnak, a fogamzásgátlásnak és a művi vetélésnek.

A modern kor egyencivilizációs vívmányainak hála, a szingli anyákat ugyanúgy nem kövezik meg napjainkban, mint a nem kívánt megtermékenyülőket, vagy a gondatlanságból teherbe esőket. A gyereküket egyedül nevelő nőket sem veszi úgy szájára a közvélemény, már nem szólják meg, nem illeti őket megvetés, mint régen. Egyre többen tudják, hogy a szexuális felvilágosítástól nem kell félni, és hogy sok kellemetlenség elkerülhető, ha odafigyel az ember, és tisztában van a teste biológiájával.Alap, hogy a szexben bármit ér, ami jólesik, és hogy napjainkban szórakozásból is ér szexelni, és mindenki tudja, hogy egy civilizált illető nemcsak utódnemzési célból élhet nemi életet, és hogy a fogamzást szabályozni is lehet. Alap, hogy a szexuális vágy betilthatatlan és a közerkölcs meg múló állapot, de szexuális téren tapasztalatlan csajjal történő nemi érintkezéskor, ha a lány édesanyja még nem tette volna meg, akkor egy tapasztalt pasinak ér felhívni a csaj figyelmét a fogamzásgátlásra.

Egy szexuálisan tapasztalatlan csaj manapság sok helyre fordulhat tanácsért, vagy felvilágosításért. Nem úgy, mint régen, amikor a lányok csak akkor mertek szólni az anyjuknak, ha baj volt. A kis Hímtag még óvodáskorú volt, amikor az egyik unokanővére náluk töltött egy hónapot a városban. Az unokanővér egy kis faluból érkezett, és nem szünidőben jött, ami azért fontos, mert alig volt tizenhatéves, és a hivatalos verzió szerint betegségét kezeltetni érkezett a városi orvosokhoz, de nem kellett kórházban feküdnie, ezért lakhatott Hímtagéknál.

Persze gyerekésszel még nem gondol bele az ember, hogy az unokanővér a falujához közelebb lévő városba is bejárhatott volna kezeltetni magát, és hogy miért a lakóhelyétől többszáz kilométerre lévő közintézménybe gyógyul, és hogy ez az egész fedősztori valami titkot rejthet, hanem elfogadja tényként, hogy a felnőttek úgyis jobban tudják.Az unokanővér Hímtagéknál történő tartózkodásának hivatalos indoklása persze nem volt igaz, de így tudták az unokanővér szülőfalujában az ott élő kiváncsiskodók, és ezt mondták Hímtag szülei a csekély számú városi érdeklődőknek is. Az igazságot, hogy a még kiskorú unokanővér összehozott egy nem kívánt terhességet, titokban kellett tartani, mert a műprűdek, az álszemérmesek, a látszatszendék, és az erkölcscsőszök ugyanúgy kikezdték a nem kívánt terheseket, mint ma, csak akkor még többen voltak. Főleg egy kistelepülésen, ahol akkoriban egy megesett lánynak legalább akkora esélye volt arra, hogy hagyományos családmodellben boldogan éljen a botrányos viselkedése után, mint manapság.

Nagy szerencsénkre napjaink felvilágosult és szerető szívű anyáival mindent megbeszélhetnek a lányaik, sőt a vállalkozó kedvűek például egyfajta gyakorlati oktatásként még a közös szexet is kipróbálhatják. Bár a törvényeink nem tiltják, de ízlés kérdése, hogy anyával és lányával egyszerre szexeljen egy pasi. Ennek ellenére, míg a tinisrácok általában a csajuk anyja, addig a fiatal férfiak többsége a "még a mamád is édes" korú lányok iránt érdeklődik, persze akadnak olyanok is, akik a jóval nagyobb korkülönbségre esküsznek.Viszont olyan anyukával, akinek serdülőkorú a lánya, kettesben is ér nemi életet élni, de például a gyereknevelésről kellemesebb a mamával szex után beszélgetni. Ahogy velem is megesett egyszer: Csodaszép a lányom - mondta nekem az anya, akinek nem voltam férje, sem stabil kapcsolata, és hatásszünetet tartott. Egy ilyen kijelentésre persze ugyanúgy nem kell feltétlenül bókkal reagálni, hogy szép anyának csak szép lánya lehet, mint erőszakosan követelni a lányutód telefonszámát. A mi esetünkben is csak annyi történt, hogy belecsókoltam az anya nyakába, mire ő folytatta: A múltkor elmesélte, hogy szerelmes egy fiúba, így feleltem neki: - kislányom, nem akarom tönkretenni a szépséged, a fiatalságod, nem akarom, hogy még az is a kínodra legyen, hogy gyönyörű vagy. Azt tanácsolom, hogyha olyan nagyon szereted azt a fiút, akkor ne sokat gondolkodj. Csak arra vigyázz, hogy mértéket tarts, egyszerre csak egy fiúval kezdjél, mert korlátok nélkül nincsen élet, és hogy ne ess teherbe, és meg ne betegedj.

Ezt mesélte nekem az anya a lányáról, és én el voltam ragadtatva attól, hogy mennyit változott a világ, és hogy mennyit változott a szerető anyai szív mintaképe.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés