free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Online franciázás

Borsa         Címkék: fesztivál, film, francia, kishír, online 0 hozzászólás

Végre egy filmfesztivál, amire nem kell kiöltözni, és akkor kezdődnek a filmek, amikor mi akarjuk. A Francia Filmhónapon mackóban is részt vehetünk, hisz online.

Internetes filmfesztivált rendez a Budapest Film és a Filmklik.hu. A tavalyi Európa Filmhónap után, a Cannes-i Filmfesztivál idejére időzítették a Francia Filmhónapot, aminek keretén belül kedvenc otthoni kanapénkról nézhetünk meg az elmúlt évek francia filmterméséből tizenkettőt.

Május 14. és június 11. között olyan igényes, díjnyertes filmeket láthatunk, amiket a magyar mozik sajnos nem igazán játszottak ronggyá, maximum egy-egy fesztiválon szerepeltek, mint például az idei Francia Filmnapokon bemutatott Csak egy csók, vagy a tavalyi Titanicon vetített Amikor énekes voltam, Gerard Depardieuval. De megnézhetjük Alain Robbe-Grille utolsó filmjét, a Gradivát, és a francia politikusról készített életrajzi filmet, a Mitterand utolsó napjait. A virtuális filmfesztiválon egy mozijegy ára 750 Ft, amit bankkártyával és mobilon keresztül is kifizethetünk.

www.admiroutes.asso.fr, www.imdb.com, www.allocine.fr

Ha az átlagos mozijegyárakat nézzük, akkor ez nagyon baráti, főleg, ha azt is belekalkuláljuk, hogy nem kell a parkolóra sem költeni, és a filmeket az első lejátszástól számított 48 órán keresztül akárhányszor, akárhányan megnézhetjük. Tehát érdemes a haverokat a gép elé csődíteni. 

További bónusz, hogy az oldal tudósítói napi adagokban szállítják nekünk a cannes-i történéseket, celebeket, amiket már ingyen tölthetünk le. Aki pedig már nem bírja az otthon ülést, és hiányzik neki a szélesvászon, az menjen a Művész moziba, ott ugyanis a 12 film közül hetet levetítenek a Francia Filmhónap alatt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés