free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tesztelt, rózsaszín lakk

Borsa         Címkék: körömlakk, lila, lista, rózsaszín, teszt 0 hozzászólás

Az ideális körömlakkot fellelni életre szóló feladat. A jó szín nem minden, elvárjuk, hogy legyen tartós is, fényes is. Most a rózsaszínűek között kerestük az igazit.

A körömlakkal is körülbelül úgy van az ember, mint az ideális fodrásszal, vagy a narancsbőr elleni krémmel. Egy életen át keresheti az igazit. Most mi is beszálltunk a keresésbe. Bár tudjuk, hogy most az emo a menő, tesztalanyunk egyáltalán nem akarta fekete lakkal elcsúfítani a körmeit. Valami abszolút csajos színre vágytunk, és mivel a piros lakkokat már tavaly nyáron teszteltük, maradt a rózsaszín. Eleinte úgy gondoltuk, hogy szóba jöhetnének a hamvas rózsaszínek, a francia manikűr elkészítéséhez használatos szolidan elegáns lakkok, de aztán megláttuk ezeket a feltűnő vagány színeket és nem bírtunk ellenállni.

Mindegyik lakkot egy rétegben vittük fel, hogy jól össze lehessen hasonlítani, mennyire fednek. Szerencsére a száradás lassúsága, vagy a felkenésnél keletkező buborékok miatt nem kellett problémáznunk, mindegyik lakk gyorsan száradt és szép sima egyenletes felületet kaptunk felkenéskor, tehát ezekre a jellemzőkre nem térünk ki egyenként. De minden másra igen. Tehát következzen abc sorrendben öt élénk rózsaszín - na jó, időnként már inkább lila - körömlakk teszteredménye.

Astor 60 sec wet look

A sort az abszolút kedvenccel kezdjük. Bár nagy számokkal jelzik az üvegen, hogy egy perc alatt szárad, nem ez a tulajdonsága különböztette meg a leginkább a többitől, hanem a magas fénye, ami biztosan a "wet look" effektnek köszönhető, és amit egyáltalán nem vesztett az eltelt napokkal. Mély, bordós színe elegáns, és nagyon jól fed. De, ami végképp meggyőzött, az az, hogy, amikor a többi már vállalhatatlanul lemállott, akkor ez a lakk még jelét sem mutatta a kopásnak. Nem akarjuk tudni, mitől.Clarion sun splashed pink

Tesztalanyunk ennek a színével tudott legkevésbé megbarátkozni, az üvegcsében még biztatóan nézett ki, de a körömre kerülve, enyhe narancsos árnyalatot vélt benne felfedezni, amit kissé közönségesnek érzett. Az egyedüli szituáció, ahova el tudta képzelni ezt a rikító színt, az a strand volt. Már felkenéskor is ez a lakk bizonyult a legkevésbé fényesnek és pár nap alatt sokat vesztett fényéből, teljesen matt lett. Már, ami maradt belőle, mert négy nap után már meglehetősen lekopott.


Loreal Chrome shine


Ez a metál színű versenyző fedett a legjobban a mezőnyben. Metálos csillogása extravagánssá, mély színe elegánssá teszi a körmöt. Az első pár napban úgy tűnt, tartósságát tekintve is jó választás, de a negyedik napon megadta magát, és rohamosan kezdett lehámlani, a teszt végére rosszabbul festett, mint bármelyik másik vetélytársa.

Maybelline Colorama bublicious

Ennek a Maybelline körömlakknak a kiszerelése mindenképp szimpatikus, hiszen csak hét és fél millit tartalmaz. Ebből következően kevesebb pénzbe is kerül, és kevesebb esély van rá, hogy beszárad. Aki szeret sok színt betárazni körömlakkból, az tudja, hogy bőven sok az a tizenöt milli, mert évek alatt sem fogy el. Évek múlva meg már úgy is mindegy, mert a legtöbb körömlakk állaga valami bizarr nyálkára hasonlít, ami már közelebb van a szilárd, mint a folyékony halmazállapothoz. Elsőre ez a szín is zavarba ejtett minket, mert nem tudtuk nagyon meghatározni, de később rájöttünk, hogy ennek a színnek épp abban rejlik az izgalmas játékossága, hogy fényviszonyoktól függően hol pirosnak, hol rózsaszínnek látszik. Mivel a többivel összehasonlítva halványabb szín, az egy réteg festék után maradt egy kis hiányérzetünk, de a fénye nagyon szép volt, az is maradt és kopni is csak mérsékelten kopott.

Maybelline Colorama vibrant fucsia

Az előző körömlakknak a testvére, metál lila árnyalatban, szigorúan "metálbarbiknak", hogy Borsastylist szavaival éljünk. Sötét árnyalata ellenére egy rétegben ez fedett a legkevésbé, sajnos metál fényét is elvesztette, és hamar elkezdett lekopni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés