free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2008-as kiegészítők

Borsa         Címkék: hajpánt, kendő, kiegészítő, öv, sál 0 hozzászólás

Nem kell egy vagyont költeni ruhatárunk felújítására, néhány jól kihasználható öv és sál garantáltan feldobja öltözetünket. Borsastylist tanácsai következnek.

Ha felvettük a ruháinkat, még egyáltalán nem fejeztük be az öltözködést. Korábban már volt szó arról, hogy egy jól megválasztott ékszerrel hogyan dobhatjuk fel magunkat és öltözékünket egyaránt, de most a sálakról és övekről fogunk értekezni, ugyanis ezek segítségével még tovább finomíthatjuk megjelenésünket. Segítségükkel azt emelünk ki, és azt takarjuk el alakunkból, amit akarunk. Egy szép, vagy éppen vidám sál, még a legunalmasabb és legegyhangúbb szettet is képes feldobni, és igazából nem nagy beruházás, viszont abszolút megtérül. Az övekkel is hasonló a helyzet, a megfelelő vastagságú, megfelelő anyagú öv szó szerint új alakot faraghat nekünk, az elegánstól a diszkósig, bármit felvehetünk, persze az alkalomnak megfelelően.

Első csoport – nyakba köthető sálak (kép1)

A téli sálak ideje már elmúlt, a fagyos napok egyre ritkábbak, így a sálak szerepe átértékelődött és a nyakmelegítő funkció tovatűnni látszik - legalábbis átmenetileg. Karl Lagerfeld szerint egy nő ruhatára már akkor is tökéletes, ha van benne egy fekete garbó, egy hozzá illő fekete szoknya és körülbelül egy tucatnyi különböző színű és mintájú sál.


Nézegess szép sálakat és öveket!

Alapszabály, hogy ha sálat raktok a nyakatokba a parfümöt sose fújjátok közvetlenül az anyagra, mert a selymen könnyen foltot hagyhat, amitől pedig képtelenség lesz megszabadulni. Sportos szettekhez válasszatok virágmintás. vékony pamutsálat, hollywoodi filmsztárok valamiért előszeretettel hordják futás közben is, de tapasztalatból állíthatom, hogy semmit sem javít a teljesítményen.

Sálak

Nyakba köthetők: Tally Weijl, Jackpot and Cottonfield

Vállkendők: fekete, beige – MEXX, rózsaszín – XX by MEXX

Fejre köthetők: pöttyös -Tally Weij, kékmintás és sárga – XX by MEXX, virágos – Jackpot and Cottonfield

Elegánsabb ingekhez vagy blúzokhoz válasszatok ugyanekkora méretű mintás selyemsálat, és kössétek meg pont úgy, mint a hetvenes évek légiutas-kísérői. (kép2). Ismét reneszánszukat élik a rojtos, nagymama-kendőre emlékeztető sálak(kép3), ezek a szivárvány minden színében kaphatóak, még halálfej mintás változat is létezik, szigorúan emosoknak.

Második csoport – vállkendők (kép4)

Egy áttetsző muszlin kendő(kép5) igazi jolly-joker lehet ugyan a kardigánt vagy a kabátot egy-egy ilyen vékony anyagdarab nem helyettesíti, de mindenképpen feldobja az aktuális szettünket.Kosztümökhöz és kabátokhoz válasszatok vastagabb anyagból készült mintás vagy hímzett kendőket (kép6), a muszlin és selyem változatok ezekhez nem igazán passzolnak.

Harmadik csoport – fejre köthető kendők (kép7)

Egy kendő akkor is kapóra jöhet, ha például elaludtatok, és már esélyetek sincs, hogy "belőjétek" a hajatokat. Ilyenkor nincs mit tenni, valahogy el kell rejteni a fejünk tetején csücsülő szénaboglyát. Erre pedig a legjobb megoldás egy színes kendő vagy sál.A boltok polcain már találunk olyan alul gumival ellátott verziókat(kép8) is amelyeknél a megkötéssel sem kell bajlódnunk, arra azért figyeljetek, hogy nehogy úgy nézzetek ki, mint egy bajor tehénfejőnő. A hajpántként használt kendő(kép9) ne legyen túl vastag, mert az sajnos minden egyes lépésnél el fog csúszni a fejtetőn. Ugyanez a helyzet a selyem vagy szatén sálakkal is.

1. 2008-as kiegészítők
2. Övek minden stílushozLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés