free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legjobban kereső modellek

Borsa         Címkék: forbeslista, gazdag, giselebundchen, kishír, modell 0 hozzászólás

A Forbes osztott, szorzott, és kisült: idén is Gisele keresett a legjobban a modellek között. Éves bevétele felét is elszórhatná, akkor sem csúszna le az első helyről.

A Forbes tavalyi eredményeihez képest nagy mozgolódás volt, a dúsgazdag modellek listáján, jöttek mentek a pálcikanők, de az első három helyen idén is ugyanaz a három név szerepel: Bundchen, Klum, Moss. Igaz, a sorrend kissé változott, Kate Moss lecsúszott a másodikról a harmadik helyre, Heidinek úgy látszik, bejöttek a tévés kiszavazó showk, a Project Runway és a Tyra Banks műsorát másoló Germany's Next Topmodel.

www.daylife.com, www.daylife.com, www.ariwriter.com

Amikor tavaly hallottuk, hogy Gisele búcsút vesz a Victoria's Secrettől, már majdnem elkezdtük sajnálni, de fellélegeztünk, mert sikerült azért némi pénzt tartalékolnia az ötmillió dolláros szerződéséből, és új melót is talált: a Pantene új arca lett. Szorgalmas lány ez a Gisele, sikerült összekuporgatnia harmincötmillió dollárt az év során.

Ha nagyon rossz májúak akarunk lenni, akkor hozzátehetnénk, hogy idén már nem volt olyan fölényes a győzelme, hisz nem háromszor, csak kétszer annyit keresett, mint a tavalyi második helyezett. De nem garasoskodunk, mi megelédednénk a lista utolsó helyén álló etióp modell, egyben első fekete bőrű Estée Lauder - modell, Liya Kebede másfél millió dollárjával is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés