free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: etno ruha

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, divat, etno, öltözködés, ruha 0 hozzászólás

Minden héten valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten etno ruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben az idei tavasz-nyár egyik alapdarabja, az etno ruha után kutattunk. Nem volt nehéz dolgunk, de az igazat megvallva a képek láttán szerkesztőségünkben kisebb vita alakult ki. Mivel ennek a cikknek nem feladata a parázsvita tálalása, csak annyit mondanánk, hogy aki ilyen ruhát szeretne, ne ijedjen meg a fotók láttán. Az örök szabály itt még jobban érvényesül, miszerint mindent fel kell próbálni.

Első utunk a Zarába vezetett, ahol már akkoriban is előszeretettel árultak ilyen stílusú cuccokat, amikor még messze nem volt ennyire trendi, mint mostanság. A bőséges felhozatalból végül is három modellt szúrtunk ki. Az első egy klasszikusan hippis maxiruha. Vékony pamutból készült, lefelé erősen bővülő, amolyan ápol és eltakar jellegű darab, amiben azonban mégis el lehet lenni akár még kánikula idején is. Alacsony csajoknak viszont jó eséllyel fel kell hajtatniuk az alját, feltéve ha nem akarják a porban húzni. Ára 8990 forint.Második választottunk egy 100% selyemből készült miniruha, ami az etnót a múlt század húszas éveire jellemző szabásvonallal vegyíti. Kifejezetten finom, nőcis darab, ami azonban inkább fiúsabb alkatú - kis mellű, keskeny csípőjű - nőknek áll jól. Nekik viszont nagyon. Ára: 12990 forint.

Harmadik kiszemeltünk egy több rétegű, bővülő szabású, batikolt jellegű mintával díszített, alkalmi modell. Kiváló példa arra, hogy az etno stílus és az elegancia nem zárja ki egymást. Ára 12990 forint.

A Mangoban kapható ez a tipikusan hippis mintázatú, kismamavonalú darab. Akár magában, miniruhaként, akár pedig cső- vagy trapéznadrággal kombinálva, tunikaként is viselhető. Ára 9899 forint.A Promodban ismét csak három ruhát akasztottunk le. Nem meglepő módon itt is találtunk maxiruhát. A szokottnál karakteresebb tónusokkal készült hippi-virágmintás anyaga és bővülő, ám a test vonalait mégiscsak sejtető szabása miatt a magunk részéről telitalálat kategóriába sorolnánk. Aki azonban nem nőtt magasra, annak ezt is fel kell kissé hajtatnia. Ára 14990 forint.

A következő itteni jelöltünket leginkább talán etno-retróként definiálhatnánk. Formás lábakkal rendelkezők ruhaként is felvehetik, a többieknek inkább tunika formátumban ajánlott. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy gyakorlatilag semmilyen melltartó nem passzol alá, még pánt nélküli sem, mert hátul még az is kilóg. Ára: 7490 forint.Ebben az üzletben is sikerült rábukkannunk egy etnós alkalmi modellre. Bár színei sötétebb árnyalatúak, a mintája miatt mégsem tűnik komornak, sőt. Elsősorban teltebb formákkal rendelkezőknek előnyös, ugyanis a mell részt bizony eléggé "ki kell tölteni", a vastagabb és vékonyabb anyag réteges kombinációja viszont ügyesen rejti a rejtenivalót a has-csípő vonalon. Ára 12990 forint.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés