free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Oscar de la Renta

Borsa         Címkék: divat, ismer, oscardelarenta, ruhák, tervező 0 hozzászólás

Szerintünk nem árt tisztában lenni, hogy a gyakran emlegetett divattervező nevek mögött, kik és milyen stílus képviselői állnak. Legújabb sorozatunkból kiderül.


A divat nagymesterének tartott Oscar de la Renta, szezonról szezonra képes meglepetést okozni. Amíg a többi híres vagy hírhedt divattervező megpróbál minél feltűnőbb és hivalkodóbb kollekciókkal a figyelem középpontjába kerülni, addig a régi motorosnak számító de la Renta minden évben megtervezi az igazi, vérbeli nőknek szánt, visszafogottan elegáns kollekcióját. Sosem választ harsány színeket és a szabásvonalakkal sem "trükközik", az aktuális kollekció központjába mindig a nők természetes szépségét helyezi, úgyhogy pont ezért szeretnénk, ha megismerkednétek vele.


Ha valaki de la Renta által kreált világ részesévé szeretne válni, akkor válasszon magának egyenes szárú bőszárú nadrágot lehetőleg könnyű esésű anyagból, és kombinálja inggel vagy egyszerű szabású szűk pólóval, az övet pedig semmiképpen se felejtse el. Ehhez hasonló nadrágot találhattok farmerből is, ami blúzzal vagy garbóval kombinálva szintén tuti párosításnak számít.

www.style.com
Nézegess Oscar de la Renta ruhákat

Az idei szezonban a körszoknyák ismét hódítanak, főleg ha nehezebb, testesebb anyagokból, készülnek például taft vagy selyem, a lényeg, h minél színesebb legyen, zakóval vagy inggel kombinálva nem lehet hibázni. Ha pedig ruhában gondolkodtok, akkor válasszatok térdig érő szűkebb szabású, derékban karcsúsított darabokat, és párosítsátok maxi bag-gel.

Oscar de la Renta kollekcióira néha azt mondják, hogy túl egyszerű, nincsen benne semmi trükk, semmi extravagancia, ez persze részben igaz is nem látunk nagy habos ruhakölteményeket vagy csillogó kristályokkal kirakott szoknyákat, viszont az ő nagysága pont ebben rejlik. De la Renta ruháit, vagy az ezekhez hasonlókat elsősorban azok érzik magukénak, akik a hétköznapokban kerülik a feltűnést és a csillogást, de a megjelenésük mindig kifogástalan.  Nézegessétek a képeket!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés