free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lányos apák

HT         Címkék: apa, gyerek, hímtag, kislány, lány 0 hozzászólás

Vannak férfiak, akik mindent megadnának egy fiú utódért, de lányos apának lenni viszont különleges tudatállapot. Hímtagunk megmondja, mikor jó apa egy lányos apa.

Mindenki tudja, hogy egy nő és egy férfi életében egy közös gyerek mindenképpen áldás és nem átok. És azt is tudja, hogy a gyerekvállalás felelősséggel jár. Ennek ellenére egy közös gyereknek rendszerint örülnek a szülők, mindegy, hogy lány-e vagy fiú az újszülött. Nagy szerencsénkre manapság úgyis lehet egy illető anya vagy apa, hogy nem férj vagy feleség, és nem kizárólag apáról fiúra száll az örökség. Egyes vélemények szerint lányos apának lenni elmeállapot, mások meg azt gondolják, hogy hímsovén hozzáállás, de minden apa vágyik egy fiúra, hogy teljes legyen a család.És bár a civilizált közvélemény és az érzelmek is azt diktálják, hogy mindegy a gyermek neme, de vannak apukák, akik azért lesznek soklányosak, mert mindig újabb kísérletet tesznek a fiú utód nemzésére. Egy büszke lányos apa megindító látvány. A legtöbb apa beleszerelmesedik a lányába, persze az beteges, ha szexuálisan is, mert apa lánya között rendszerint plátói a viszony.

Például a legtöbb apát már leszidáskor lekenyerezi a lánya, mert nem tudnak szigorúak lenni az egy szem "édesaranybogárvirágszálukkal". A legtöbb lánynak az apja az egyetlen férfi az élete első szakaszában, ezért is jó lányos apukának lenni, mert egy pasinak mindig jól esik, hogyha egy nő életében az egyik legfontosabb tud lenni, viszont fel kell készülni arra, hogy az állapot nagyjából a kislány tizennégy éves koráig tart, plusz-mínusz két év, és jön a nemi érés, a suhanchímek, később meg a férjjelöltek, és az elszakadási pánik.A lányos apukák minimum kétszer szenvednek életükben az elszakadási pániktól. A kislányuk nemi érésekor, és a családi fészekből történő kirepüléskor. A hatályos törvények szerint tizennégy éves korától mindenkinek alkotmányos joga a szex, de alap, hogy nemi életet csak nemileg éretten lehet élni. Még egy lányos apuka is emlékszik arra, hogy a nemi beérése az életének a legmohóbb, tehát legválságosabb szakasza volt, és azóta tudja, hogy a nemi vágy nagy úr.

A nemi vágy betilthatatlan, megakadályozhatatlan, és legalább annyira természetes, mint a kikelet. A nemi vágy magánügy, és legalább annyira emberi tulajdonság, mint az éhség, bár az éhezésbe bele lehet halni, viszont a nemi nyomorúságba meg belebolondulnak az idegek.Bár ugyanúgy kevés lányos apuka vet be titkosszolgálati eszközöket a tini lánya körül feltűnő már nemzőképes, de még pelyhesállú suhanchím szemmel tartására, mint ahogy a leendő férjjelöltet sem hallgatja le a legtöbb apósjelölt. Egy jó apa tudja, hogy nem kell küldenie a lányát egy másik hímtag karjaiba, mert megy ő magától is, és hogy egy gyereket dönteni kell megtanítani, és rábízni a döntést.

Az egyik legelterjedtebb rémkép, ami a lányos apukák lelki szemei előtt rontja az összképet a nem kívánt terhesség. Alap, hogy egy jó apának nem szabad soha leribancoznia a lányát, ha például véletlenül nem kívántan lesz terhes. Mert attól még, hogy egy lánynak szeretője van, és/vagy még viselős állapotba is kerül tőle, az még távolról sem jelenti azt, hogy ribanc. Ha egy megesett lány nem tapasztal megvetést a családjában, akkor kevésbé lesz érzékeny a köz véleményével szemben. Egy jó apának meg kell tanulni észre nem venni azt, amihez semmi köze.Még akkor sincs köze, ha azt képzeli, hogy gyermeke tapasztalatlanságánál fogva joga és kötelessége legalábbis tanácsot adni. Egy jó apának azért kell így viselkednie, mert vannak dolgok, amik egy ember legtitkosabb, legszemélyesebb ügyei, amikbe nem ér beleszólni. Ahogy a gyereknek sincs köze a szülei nemi életéhez, ugyanúgy a szülőknek a gyerekéhez. Egy jó apának bármennyire is nem ér  beavatkozni lánya nemi életébe, de, ha lánygyermekét veszély, baj, gond fenyegeti, akkor mellébeszélés nélkül segíteni kell.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés