free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pasismink

Borsa         Címkék: férfi, gaultier, kishír, piperkőc, smink 0 hozzászólás

Nem csípjük a tévé előtt sört vedelő, izzadságszagú hímeket, de attól tényleg kiborulunk, ha magukat sminkelő férfiakra gondolunk. Gaultier szerint ez a jövő.

Azt már megszoktuk, hogy szoliba járnak, gyantáztatnak, pedikűröztetnek, manikűröztetnek, fülbevalót hordanak, és órákig tart, míg belövik azt a kis semmi hajukat is. De, hogy már a sminkes tükör elől is kitúrjanak minket?! Valahogy nem így képzeltük el az egyenjogúságot.

www.kissandmakeup.tv

Pedig ez van. Jean Paul Gaultier, aki előszeretettel öltözteti szoknyába divatbemutatóin a férfimodelleket, piacra dobta a férfiaknak kifejlesztett sminktermékeket. Bár a Monsieur márkanevű termékcsalád neve férfias, mégsem a férfiasság az, ami elsőre eszünkbe jut, ha elképzeljük, amint szép szál hímek bronzosító púderrel, gyöngyház fényű ajakápolóval, szemceruzával és szemöldökkefével csinosítják pofijukat.

Ideje lenne elválasztani egymástól a jólápoltságot és a piperkőcséget, mert nem akarjuk megérni azt a pillanatot, amikor párunkat a haverjai elhívják egy laza sörözésre, mire ő azt válaszolja: "Csak feldobok egy laza sminket és már ott is vagyok!"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés