free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Galliano orchideái

Borsa         Címkék: bemutató, gaillano, képregény, orchidea, ősztél 0 hozzászólás

John Galliano a Dior számára készített őszi/ téli kollekciójához a hatvanas évekből merített. És egy kicsit a botanikus kertből is. Gyönyörű virágok, gyönyörű ruhák.

John Galliano, saját bevallása szerint, a hatvanas évek optimizmusából merített ötletet a Dior divatház számára készített őszi/ téli kollekciójához. Valami véletlen folytán jegyet kaphatott a show-ra egy botanikus is, mert kiderült, hogy a kifutón masírozó modellek olyanok, mintha hatalmas orchidea szirmokba csomagolták volna őket. 

Azért hiszünk a mesternek is, mert a hatalmas tupírhajak alól tussal kihúzott macskaszemekkel pislogó modellek tényleg a hatvanas- hetvenes évek smink és hajdivatját idézik. Némelyik ruha mintha egy felturbózott Jackie Kennedy darab lenne, a felbukkanó extra színekben pompázó cowboy kalapokat pedig még Jockey Ewing is megirigyelné.

www.trenddelacreme.com
Nézd meg az összes orchidea-ruhát!

Ezzel együtt a nagy mintás, élénk színű ruhaköltemények valóban, mintha az egzotikus viárgok mintáit, és színkombinációit másolnák. Ebből is az derül ki, hogy lehet, hogy vannak utolérhetetlen fantáziájú divat géniuszok, de a legmeghökkentőbb "kollekciókat" a természet találja ki. Viszont a természettől lopni nem ciki. Főleg, ha ilyen meggyőző az eredmény.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés