free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jótékony pucér pasik

Borsa         Címkék: jótékonyság, kishír, pasi, pucér, rák 2 hozzászólás

Az angol Cosmo idén is folytatja pasivetkőztetős kampányát. A celebekről azért került le a ruha, hogy egy rák ellen küzdő alapítványt támogassanak. Mi nem bánjuk.

Ha rajtakapnak minket, hogy az angol Cosmo új számában meztelen férfitesteket stírölünk, akkor kimagyarázhatjuk magunkat azzal, hogy csak egy újabb jótékonysági akciót tanulmányozunk...

Az újság ugyanis, ahogy évek óta, most is híres sportolók és tévés celebek aktfotóival örvendeztette meg olvasóit, de persze csak azért, hogy ezzel is az Everyman elnevezésű, a férfiak rákos megbetegedései ellen harcoló alapítványt támogassa. Aki egyébként nemcsak a kampány örömteli részéből akarja kivenni a részét, az emelt díjas számokon szavazhat kedvenc pucér pasijaira, vagy licitálhat az eBayen az elmúlt években hasonló céllal, hasonlóan kevés öltözetben fotózott celebek által felajánlott tárgyakra is.

www.telegraph.co.uk
Nézz még több pucér pasit!

Feltételezzük, hogy azért a meztelenkedő celebek és a magazin sem jár rosszul ezzel a kampánnyal, ezért is működik olyan jól már hét éve. Korábban például már Ronan Keatinget is rávették, hogy levegye ruháit. A mostani számban szereplő helyi tévés és sport hírességek ugyan nem ismertek számunkra, de a rögbi játékosok képei felett azért így is érdemes elidőzni. Esztétikai szempontból valószínűleg jobban járunk velük, mint a szintén korábbi években lencsevégre kapott Jason Donovannal.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés