free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tuti övcsat

Borsa         Címkék: bőr, divat, lista, ötös, övcsat 0 hozzászólás

Manapság az övcsatok már nem csak motoros dizájn szerint, halálfejjel kaphatóak. Összeszedtünk nektek öt olyan csajos darabot, ami divatos is, praktikus is. Lista.

A nagy, hangsúlyos övcsattok réges-rég a rockerek és a szelid motorosok kiváltságai voltak, ezek az idők viszont mára elmúltak. Az övcsattervezők már nemcsak bőrnadrágokhoz és western csizmákhoz terveznek szigorúan bivalyos vagy halálfejes remekműveket, hanem gondolnak a huszonegyedik század divatbolond leányaira is, így aztán könnyen találunk rózsaszín szivecskés vagy Betty Poopot mintázó darabokat is.

Szivecskés

Vagy romantikus, vagy Paris Hilton rajongó lányoknak ajánljuk ezt a csatot, mivel a bőrszíj tetszés szerint cserélhető, így a hangulatuknak megfelelően tudják változtatni a színét. Ráadásul, nyaraláskor sem kell több övet préselni a bőröndbe, mert ez a csat tökéletesen passzol rövid fehér vászon nadrághoz, de a farmerszoknyával is tökéletes párosítás.


Kinyújtott nyelv

Rolling Stones rajongók figyelem, a Foolhardy legyártotta számotokra a zenekar jelképét, a kinyújtott nyelvet, övcsat formában. Ha jól belegondolunk, a repertoárból már csak ez hiányzott, hiszen találkoztunk már nyelves pólóval, ágyneművel, sőt gumicukorral is. Ez a darabot azonban nemcsak Mick Jagger imádók hordhatják.


Koronás

A korona - mint díszítőelem - már lassan három éve hódít a divatvilágban, ezért cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy találtunk koronás övcsatot is. Ennek a csatnak az az érdekessége, hogy egyszerű zöld pálmalevek és nem orbitálisan nagy, csillogó kristályok, strasszok díszítik. Pont emiatt ajánljuk mindkét nemnek ezt az övet, és mivel itt is lecserélhető a szár bátran kölcsönvehetitek barátotokét vagy barátnőtökét.Betty Poop

A csatot díszítő hölgyeményt senkinek sem kell bemutatni, ő az igazi, az örök nő. Betty Poopot láttuk már hajóskapitányként, baby-dollban, és most mindenki meglepetésére motorra pattant, és Talmácsi Gábort megszégyenítő magabiztossággal száguldozik. Persze közben óriási szemeivel csábítóan pislog, és kacérkodik.

Big-Mac övcsat

Övcsat, gyorsétterem függőknek. Ezen az a kuriózumon, hogy a tervezők felsorakoztatták az egyik vezető étterem étlapjának legkedveltebb tagjait, így aztán találunk rajta sajtburgert, Big Macet és persze az elmaradhatatlan pirosorrú bohóc is ott figyel. Ennél több mondanivalót nem találtunk ehhez a csathoz. Vicces.


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés