free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Grupi nudi

Borsa         Címkék: focieb, fotó, kishír, meztelen, pucér 0 hozzászólás

A jól nevelt osztrákok is néha kivetkőznek magukból. Szó szerint. Egy fotós majdnem kétezer meztelen embert fotózott egy bécsi stadionban a közelgő foci EB alkalmából.

Az osztrákokat tisztességes, visszafogott, szélsőségektől mentes embereknek képzeljük, ám most kiderült, jócskán vannak köztük bevállalósak, akik nem jönnek zavarba attól, ha vadidegenek előtt kell meztelenül pózolniuk. Spencer Tunick fotós toborozta, és szokásához híven le is fotózta őket a bécsi Ernst Happel Stadionban, ezer focilabdával, a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából.
Tunicknak már régóta mániája, hogy hatalmas csupaszra vetkőzött ember tömeget fotózzon, tavaly még rekordot is felállított tizennyolcezer fős pucér tömeg megörökítésével Mexikóban. Ehhez képest az 1800 meztelen osztrák csak kisebb hangyaboly, de azt el tudjuk képzelni, hogy precízebben követték Tunick szigorú szabályait. A fotózás alatt tilos volt bármilyen ruhadarab - akár napszemüveg - viselése, tilos volt mozogni, de még nevetni is. Ez utóbbit lehetett legnehezebb megállni, hisz feltételezzük, hogy az önkéntes vetkőzők nagy része inkább a buli kedvéért jött el, és nem annak tudatában, hogy egy komoly művészeti projekt részese.

www.spiegel.de
Nézz még több pucér osztrákot!

Mert, hogy ez művészet, kultúra, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az esemény a Svájc és Ausztria által rendezett foci EB kulturális programjai között szerepelt, és az elkészült képeket, a bécsi Kunsthalléban állították ki. Biztos bennünk van a hiba, de magunktól nem jöttünk volna rá, hogy a képek - ahogy az alkotó magyarázta munkáját - "az emberi formák és a stadion modern szerkezete közötti absztrakt kapcsolatot ábrázolják".LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés