free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Claudia levetkőzött

Borsa         Címkék: claudia, fotó, megkökkentő, schiffer, testino 0 hozzászólás

Nem sokkal Eva Mendes pikáns képei után, Claudia Schifferről is figyelemfelkeltő sorozat jelent meg a Vouge-ban. A babaarcú családanyát félmeztelenre vetkőztették.


Mario Testino, a Limában született fotóművész dolgozott már Christian Lacroix-val, Valentinóval, Guccival, Yves Saint Laurenttel, Versace-val, Ralph Laurennel. Fotózta már többek között Madonnát, Kim Basingert, Liz Hurleyt, Gwyneth Paltrow-t, Janet Jacksont, egyik legismertebbé vált munkája az a Dianát ábrázoló sorozat, amit a hercegnő halála előtt pár hónappal készített.

http://community.livejournal.com
Ez még csak a kezdet, nézd meg a többit is!

A sokkolásban jártas fotográfus a babaarcú német modellt, a 37 éves, kétgyerekes Claudia Schiffert is meglepő szerepben fotózta. A német Vogue címlapján szereplő álarcos félmeztelen kép még visszafogott a többihez képest. Azok a képek, ahol a kopott székeken pózoló Claudia kezében egy hófehér, unott képű hosszú szőrű macskát tart még érzékinek nevezhetőek, de kíváncsiak lennénk, hogy milyen pasi gerjed arra, ha a szép szőkeséget egy élethű műfehéregerekből szőtt ruhában látja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés