free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyereknap Nagyatádon

Borsa         Címkék: gyereknap, hétvége, kishír, légvár, lufi 0 hozzászólás

Május, jó idő, hétvége, gyereknap: ez már elég indok, egy kis családi kiruccanáshoz. Inkább a légvárban ugráljon a gyerek, mint a panelban. Irány Nagyatád!

Közeledik május utolsó vasárnapja, megint vehetünk vattacukrot a gyereknek a helyi lepusztult vidámparkban, vagy mondjuk kaphat egy zsák csokit, aztán hordhatjuk fogorvoshoz.

Vagy elvihetjük egy kicsit országot látni, lufit hajtogatni Nagyatádra! A Duna-Dráva Nemzeti Park szomszédságában lévő belső somogyi vidéken amúgy is sok látnivaló van, de, ha a gyerkőc unja a túrázást, és már kívülről fújja, hogy vannak sorban a környékbeli kisvasút állomásai, akkor jöhet egy kis gyereknapi móka a helyi háromcsillagos Solar Hotelben.Lehet tombolni a légvárban, lufit hajtogatni, de lesz arcfestés, zene, tánc és kacagás. És mindezért nem kell külön fizetni sem, mert, a programok benne vannak a három napos félpanziós (két éjszakás) gyermeknapi csomag árában. Anyagilag a legjobban akkor járunk, ha a gyerekekkel közös szobát kérünk. Ha pedig már kellőképp lefáradtunk a gyerekzsivajtól, kipihenhetjük magunkat a szomszédos gyógyfürdőben és a strandon.

Aki ezen a héten jelentkezik, részt vesz a last minute akcióban, így további 10%-ot leszámíthat a honlapon feltüntetett árakból.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés