free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 elbénázott barnítás

Borsa         Címkék: barnítókrém, bénázás, celeb, lista, öt 0 hozzászólás

Nem csak mi, hétköznapi csajok használunk barnító krémeket, a celebek is csalnak a napsütötte szín elérésében, és nekik sem mindig sikerül. Íme az öt legbénább.

Télen mindegy mi van a ruhánk alatt, de amint megérkezik a jó idővel a lenge ruhák időszaka, rögtön elkezdünk problémázni a narancsbőr, a striák és főleg a téli fakó bőrszínünk miatt. Amikor megelégeljük, hogy nyári ruháink alól áttetszően sápadt testrészek kandikálnak ki, akkor kezdődik a dilemmázás. Napsütés, szolárium, esetleg a különböző barnító krémek és eljárások? Nemcsak a hétköznapi , a sztárok is agyalnak ezen, csak náluk kockázatosabb a kísérletezés. Ha ők elbaltázzák a barnítást, akkor az egész világ röhög rajtuk. Íme öt elbénázott barnítás.

www.handbag.com
Paris Hilton


Az éles eszű megnyilatkozásairól híres Paris Hilton most is bizonyára fogalomzavarban szenved. Lehet, hogy kozmetikusától hallott valamit a narancsbőrről, meg a barnítástól, aztán nyilván elment egy kis kardio edzésre, és a futópadon összekeveredtek fejében az információk. Így történhetett, hogy a barnítás eredménye nála ez a vállalhatatlan narancs (színű) bőr.
www.handbag.comMariah Carey

Nem hibáztatjuk Mariah Carey-t, megnéztük, és tényleg nincs ráírva a barnító krém dobozára, hogy használat előtt a zoknit le kell venni. Hát ez most így sikerült, viszont a lábfejig elég elfogadhatóan néz ki – mármint a bőre. Különben sem mernének szólni, hogy hülyén néz ki, mert az feltehetően újabb idegösszeomlást eredményezne nála.

www.handbag.comGeri Halliwell

Mariah Carey-hez hasonlóan Geri is a "szorványos barnítás" technikát követi. Az arca és a lába napbarnított, de a dekoltázsa és a karjai hófehérek. Ezt a tarka eredményt aztán igazán nehezen tudjuk magyarázni, ha csak nem azzal, hogy, spórolásképpen csak azokat a testrészeit akarta barnítani, amik kilógnak ruhájából, és eredetileg hosszú ujjú garbóban gondolkodott, és utolsó pillanatban gondolta meg magát.
www.handbag.com Christina Aguilera

Nem, nem állítódott el a szín a monitoron. Christina tényleg úgy néz ki, mintha egy ötéves gyerek színezte volna ki a kifestő könyvében. Lehet, hogy Paris Hilton úgy meg volt elégedve saját barnító krémével, hogy kölcsönadta Christinának is a tubust? Vagy abban reménykedett, hogy, ha felvesz egy olyan ruhát, amiből még a karkivágásán keresztül is kilóg a melle, akkor nem veszik észre a szürreálisra sikeredett bőrszínt.
www.handbag.comVictoria Beckham

Victoriát elnézve azon töprengünk, hogy most arról van -e szó, hogy Bekhamné már megint -ahogy legutóbb frizurájával is- divatot diktál, és ezentúl mindenki ilyen "színes egyéniség" lesz celebéknél, vagy ezen a képen egy lelkes többgyerekes családanyát látunk, amint gyermekei kedvéért a jelmezbálon maga is beöltözött. Ő a sárgarépa. Ruhástul, bőröstül, mindenestül.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés