free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Segítség a helyes farmer kiválasztásához

puder@borsa.hu         Címkék: divat, farmer, stylist, szakértő, tanács 1 hozzászólás

A BorsaStylist nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella,

már megéltem lassacskán 34 évet, és ez idáig sok gondom nem volt sem az alkatommal, sem az önismeretemmel. Elég biztos kézzel válogattam minden téren egyéniségemnek, kedvemnek megfelelően,de most megrekedtem. Ennek én két fő okát látom, az egyik: kevés időm van saját magamra, a másik: az idő múlásával alkatom - fájdalom, de - változik. Öt  éve még egy magas, filigrán, hosszú lábú csaj voltam,mára meg egy széles csípőjű, bögyös csajt mutat a tükör. Na, ezzel nem tudok mit kezdeni. Pedig "csak" öt kiló a különbség. A melltartóra már rájöttem,hogy 75D a méretem, de a fő problémám jelenleg az, hogy szeretnék egy farmerre beruházni és lövésem sincs hogy mi állna jól. Ebben szeretném a segítségedet kérni(már 2 elvetélt próbálkozásom lóg a szekrényben)
Magamról annyit,hogy 178 cm magas vagyok 65 kg körül,nadrághossz általában.34-es és széles,de lapos a fenekem. Segítségedet előre is köszönöm!


Kedves Anonim Farmerkereső!


Elsősorban azt kellene eldöntened, hogy milyen típusba tartozol, inkább körte vagy inkább alma. Egy kis segítség: ha vékony a derekad és ehhez képest széles a csípőd, akkor körte alkat vagy, ha pedig pocakos vagy és nem igazán van eltérés a derekad és a csípőd között, akkor az almák táborát erősíted. Ezeken kívül még számos alkat létezik, de ez a kettő a leghangsúlyosabb. Mivel elég magas vagy, nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő nadrágfazont. Egyre azonban mindenképpen vigyázz, ez pedig az, hogy nehogy a nadrágod bokavillantós legyen, mert az már teljesen kiment a divatból.

Akkor kezdjük, ha ránézésre körtének tűnsz, akkor mindenképpen egyenes szárú fazont válassz, ha nincs pocakod, akkor keress olyan darabot, aminek a derékrésze nem sokkal a köldököd alatt végződik, mert ez kicsit formálja a fenekedet. Enyhén trapéz nadrágok is szóba jöhetnek, de arra figyelj, hogy a combodnál ne feszüljön az anyag. Ezen kívül, ha körte vagy, akkor ne nagyon vegyél olyan farmert, aminek a csípőrészénél díszítés van.

Abban az esetben ha alma vagy, válassz teljesen egyenes szárú nadrágot, de ne legyen túl bő a szára, mert az combban erősíteni fog. Az eladónak mondd azt, hogy hagyományos fazont kérsz, ez egy picit magasabb derekú és tökéletesen egyenes szárú nadrágot takar. A magasabb derékrész eltakarja az esteleges pocakot és vékonyítja a derekat, arra azonban figyelj, hogy a nadrág teteje ne legyen túl magasan.

Ha jól tippelek akkor a megfelelő méret a 31-es vagy 32-es lesz, a fülkébe vigyél be mindig több darabot és azt vedd meg, amelyiket pont be tudod gombolni és még befér az egyik ujjad, mert ez pont annyit fog tágulni, ami még kényelmes és mégsem lóg majd a fenekeden. Próbálkozz sötét, indigókét, koptatás nélküli nadrágokkal, de ha bátrabb vagy, akkor próbálj fel egy-két kékesszürke fazont is.

Reméljük, hogy sikerrel jársz!

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés