free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: blúz, divat, igen, nem, türkiz 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

A könnyű szabású fehér ingnek megint nagy divatja van, egész szépen leszivárgott a hétköznapi öltözékek és lazább körítések mellé-közé is, magyarán végre levakarta magáról az "ünneplős" meg az "alkalmi" asszociációt. Alanyunk esetében egészen tökéletesen mutat a szűk, szürke farmerrel (még betűrve is!), de ami igazán összefogja ezt a párost, az a türkiz kiegészítők serege. Ráadásul: ímhol a nagybetűs mintapélda, hogy nem csak a táska-cipő vagy a nyaklánc-fülbevaló összhang az egyedül üdvözítő. Hatalmas gratula.

Simán rámondjuk, hogy csinos, és a fenti "nem"-et idézőjelbe is tennénk egyúttal, de éppen azért piszkálja az embert, mert több lenne ebben, mint ami. A hófehér szűk naci a fekete kiskabáttal pazar, és csak ízlés kérdése, hogy nekünk nem jön be a magas sarkú, bojtos csizma. De ha már ennyire megnyújtjuk magunkat, ráadásul fehérrel, akkor a köldök fölé érő piros blúz és az alá kapott halványsárga top picit sok, továbbá a felsőtest "összetöpörítése" miatt a nyakigláb jelző ugrik be elsőre. Csak az arányok, ennyi.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés