free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem lesz Versace a H&M-ben

Borsa         Címkék: donatella, h&m, kishír, lagerfeld, versace 0 hozzászólás

A Versace ruha luxus volt, és az is marad. Donatella Versace nem állt be a sorba, szemben Cavallival, Lagerfelddel, és Madonnával, a H&M neki nem elég előkelő.

Roberto Cavalli, Stella McCartney, és Madonna után újabb nagy nevet próbált megszerezni a H&M. Jó is lett volna, ha diszkont áron juthattunk volna Versace cuccokhoz. De erre mondják, hogy álmodik a nyomor.

www.nitrolicious.com

A svéd áruházlánc ugyanis kosarat kapott Donatella Versacetől, aki először is biztosította a H&M-mel dolgozott kollégáit arról, hogy becsüli őket, de aztán csak kibökte, hogy ő ugyan nem fog leereszkedni a tömeggyártás és olcsó divat szintjére. Szerinte összezagyválná a Versace brandet, ha bármilyen földi halandó leakaszthatná az áruházlánc polcairól ruháit, miután ő kemény munkával azt luxusmárkaként pozícionálta.

Azért mi kihevernénk ezt az ellentmondást. És mellesleg Karl Lagerfeld is megbirkózott ezzel a konfliktussal, aki 2004-ben dolgozott a H&M-mel, de ettől még nem kezdett el minden jöttment Chanelben járni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés