free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 menő bevásárló táska

Borsa         Címkék: bevásárló, lista, nylon, szatyor, táska 6 hozzászólás

Ha a legnagyobb táskánk is kicsinek bizonyul, jól jön egy szatyor. Persze nem műanyag reklámszatyor, az ciki és környezetszennyező is. Itt van 5 divatos szatyor.

Hiába divatosak most az óriás táskák, ha munka után még konditerembe is akarunk menni, vagy visszavinnénk a könyvtárba a könyveket, vagy csak bevásárolnánk a hétvégére, könnyen előfördulhat, hogy a legnagyobb táskánk is kicsinek bizonyul. Ekkor nincs más választás: szatyor kell.  De semmiképpen ne égessük magunkat nylonszatyorral, mert az ronda, ráadásul a környezetet is szennyezi. Azt már megmutattuk, hogy lehet otthon szatyrot gyártani, de a lustábbakra is gondoltunk: 5 bevásárló táska - ezúttal készre gyártva, boltból, abc sorrendben.


Kék táska Moszkvából – Aboriginal

Ez a táska egyrészt azért jó mert praktikus, másrészt pedig többféle változatban kapható, így a gyűjtők is örömüket lelhetik benne, és kedvük szerint cserélgethetik a Párizs, a Tahiti vagy éppen a Moszkva feliratú táskáikat. Ráadásul közel sem kerül annyiba, mint egy Louis Vuitton vagy egy Gucci szatyor. További előnye, hogy akkor sem kell kukába dobni, ha beleborul a házi bableves, mivel az egész tiszta műanyag, így könnyen tisztítható.
Nagyszemű kislány és az eper – Aboriginal

A táskán lévő képet nem értjük ugyan ( miért ül egy nagyszemű angyalka, szintén nagyszemű és ugyancsak angyal macskával az epres tálban), de az igazat megvallva nem is ez a lényeg, a táska pozitívumai egészen másban rejlenek. Ez a szatyor az ideális uzsonnás táska huszonegyedik századi trendi csajoknak, nem túl nagy nem túl kicsi, úgyhogy kényelmesen belefér a teljes kiörlésű kenyérből készült bioparadicsomos, tönkölykolbászos szendvicsünk.Csinos piros – Tally Weijl

Gyönyörű, vidám szín, jelentős űrtartalom. Praktikus, egyszerű darab. Arra tökéletesen jó, amire kitalálták, strapabíró, rengetegg cuccot beletömhetünk, viszont összehajtva nagyon kis helyen is elfér. Ráadásul ár/érték arányában sem igazán érhet minket csalódás.Táska a cseresznyéskertből – Women Secret

Ez a táska kicsit kilóg a sorból, mert abba a kategóriába tartozik, amit az elején csak szatyorként hordunk, aztán szépen lassan beleköltözünk, és lassan már nem is vagyunk hajlandóak elindulni nélküle sehova. Ha bevásárlószatyor vásárlásra indulunk, akkor próbáljunk többfunkciós darabokat is keresni. Ez a táska például tökéletesen megfelel strandtáskának, vagy akár az úszó felszerelésünkkel is telepakolhatjuk.
Pillangós – Women Secret

Csakúgy, mint az előző táskával, ezzel is jó lesz vigyázni, mert ez is legalább annyira szívünkhöz fog nőni. Ezt a darabot leginkább azoknak ajánljuk, akik megpróbálják elkerülni a szintetikus darabokat, mivel ez a táska vászonból készül. Viszont ezért sajnos nehezen tisztítható, ami egy bevásárlószatyornál elég nagy hátrány. És az is, hogy nehezen lehet picire összehajtani.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés