free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fantasztikus elasztikus szatyrok

Borsa         Címkék: elasztikus, kishír, neworleans, plasztik, szatyor 0 hozzászólás

A bevásárló szatyrok általában a szeméthalmokat növelik, és senkinek nem hoznak hasznot. Ezzel a találmánnyal a környezet is és a New Orleans-iak is jól járnak.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire utáljuk az eldobható, környezetromboló nejlonzacskókat. Egy fokkal jobb a papírzacskó, mert legalább lebomlik, viszont, mivel nem tartós, hamar tönkremegy, így a szeméthalmokat gyarapítja. A What’s ur Bag nevű cég talált egy olyan megoldást, ami több szempontból is nagyon szimpatikus.

Először is, bevásárló táskáik olyan speciális anyagból készülnek, ami se nem papír, se nem plasztik, hanem - ahogy ők nevezik - "its-laS-tik". Mosható, sokáig nyúzható, ráadásul, ha már végképp tönkrement, akkor vissza lehet küldeni a cégnek, mert újra felhasználják.

www.whatsurbag-usa.com
Van még több szatyor is, nézd meg őket!

Az its-laS-tik elnevezés árulkodik további spéci tulajdonságról is, elasztikus, rugalmas, zacsikról van ugyanis szó, tehát nem áll fenn a veszély, hogy a dobozos tejföl sarka kiszakítja az anyagot, épp ellenkezőleg: a táska felveszi a belépakolt cuccok formáját, kitágul. Majd, amikor kipakoltunk belőle, újból összemegy.

Persze az is egy szempont, hogy még az esztétika terén sem panaszkodhatunk, hisz vagány, élénk színekben kaphatók, de a legszimpatikusabb az egészben, hogy New Orleansban, egy a Katrina hurrikánban megsemmisült, azóta újraépített üzemben gyártják. Az előállítástól az újrafeldolgozásig minden gyártási folyamatban helyiek vesznek részt, még a dizájnért felelős művész is helyi lakos. És, ha ez nem lenne elég, ráadásképp a haszon egy részét a helyi Hope House nevű intézmény kapja, mely a hurrikán károsultjait segíti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés