free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hangszex

HT         Címkék: érzékszerv, fül, hang, hímtag, szex 0 hozzászólás

Bár a csajok imádják, ha mély hangon búg fülükbe egy pasi, Hímtag szerint pussztán hanngal orgazmust elérni már kunszt. Kivéve, ha feltalálják a hangvibrátort.

A hangszex olyan nemi kapcsolat, amikor a résztvevő felek testi érintkezés nélkül, kizárólag a saját hangjukkal érik el partnerük orgazmusát. Ennek ellenére, bár egyáltalán nincs elvi akadálya, sőt gyakorlati sem, de emberi hanggal viszonylag ritkán szexel egy illető.

Nemcsak azért, mert a hang, a fényhez hasonlóan, hullámjelenség, és terjedéséhez a fénnyel ellentétben közegre van szükség, vagy mert hangképző szerveink nem alkalmasak keskeny nyalábban terjedő igen erős hang képzésére, hanem mert igazi szexelni csak test a testtel lehet. Persze előfordult már, hogy egy-egy pasi a hangjával elégített ki csajokat, de ilyet általában a mozifilmekben és az amerikai rádiókban szoktak csinálni. A hangszex rendszeres előfordulása az emberek nemi szokásai között csekély, otthon kevesen ültetik a csajukat a mélynyomóra.Alap, hogy minél hosszabb egy ember hangszalagja, annál mélyebb a hangja, és az is, hogy a hangszalagok nyújtáskor elvékonyodnak, és a hang magasodni fog. A legmagasabb emberi hang rekordja a magas C fölötti E hang, ami a zongora legmagasabb hangja fölött van, és ami keveseket hoz erotikus izgalomba, maximum a keltőjének okoz szexuális örömöt. Ennek ellenére a csajok általában a vastag hangú pasikra buknak, állítólag azért, mert a mély zöngékben biztonságban érzik magukat, vagy talán azért, mert a legtöbb pasi bariton, viszont nem véletlen, hogy a modern kor sikeres férfiénekesei zömében hőstenori vékonyságú hanggal bírnak. Emberi hanggal szexuálisan kielégíteni valakit, viszont legalább akkora kunszt, mint az abszolút hallás.Mindenki tudja, hogy hangokat a fülünkkel hallunk. Persze lehet hallani olyan hangokat is, amiket más nem hall, de azt általában haluzásnak hívják. Egy fül nélküli ember kétségtelenül ijesztő látvány, és mivel nincs neki, egészen biztos, hogy nem kedveli, ha gyöngéden harapdálják a fülcimpáját. Ahogy fül nélkül nincs hallás, úgy hallás nélkül sincs érzékelés. Pedig hallani jó. Például egy halló illető a gondolkodás segítségével magas fokú elvonatkoztatásra lehet képes.

Nagy szerencsénkre az emberi hanggal sok mindent lehet csinálni. Egy emberi hang tükrözhet félelmet, érzéketlenséget, erotikát, kíváncsiságot, közönyt, kiábrándultságot, szorongást, gúnyt, örömöt, tiszteletet, kétkedést satöbbi. Egy ember hangjának mindig van színe, magassága, lejtése. Nesztelen pihegés ide, vagy artikulálatlan hörgés oda, egy ember hangja mindig hordoz érzelmi információt, ennek ellenére erotikus szempontból a fül az utolsó érzékszerv.Teljesen mindegy, hogy egy pasinak vastag vagy vékony a hangja, de egy szerenádnak lehet erotikus szándéka. Egy pasi simán énekelhet a kiszemeltje ablaka alatt dugási szándékból, de testi érintkezés nélkül, pusztán a hangja segítségével kevés az esélye, hogy orgazmusba hozza a csajt.

Közismert, hogy a csajoknak általában több időre van szükségük, mint a pasiknak ahhoz, hogy nemi élvük a tetőpontjára jusson. Alap, hogy a fenti problémát kitűnően lehet orvosolni különféle érintéses technikákkal simogatás, ölelgetés, cirógatás, csókolgatás satöbbi, és nagy szerencsénkre számos pszichikus gerjesztő eszközzel is élhetnek a pasik a csajok kéjérzetéért, de hanggal orgazmust elérni legalább akkora kunszt, mint a hallókészülék.A modern kor technikai vívmányainak hála persze nem elképzelhetetlen egy olyan szexuális segédeszköz kifejlesztése, ami az amerikaiak által kifejlesztett hangfegyver elvén működik, azaz egy olyan hangkeltő szerkezet a minta, ami keskeny nyalábban igen erős hang kiadására képes. Egy ilyen hangvibrátorral aztán érintésmentesen, annak minden előnyével és hátrányával, hangmasszázs bevetésével orgazmusba juttatható lenne férfi és nő egyaránt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés