free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Carolina Herrera

Borsa         Címkék: carolinaherrera, divattervező, ismerdmeg, klasszikus, romantikus 0 hozzászólás

Szerintünk nem árt tisztában lenni, hogy a gyakran emlegetett divattervező nevek mögött, kik és milyen stílus képviselői állnak. Most Carolina Herrerát mutatjuk be.

Oscar de la Renta után most Carolina Herrerát mutatjuk be, aki a divat néhány nagyasszonya közül az egyik, vagy talán a legnagyobb. Ezek után az sem véletlen, hogy évek óta biztos helye van a tíz legjobban öltözött nő között. Saját kreációiban mindig a klasszikus női szépség kihangsúlyozása áll a középpontban, sokakkal ellentétben Őt nem szokták eltéríteni a kijelölt útról a divatvilág tiszavirág életű hóbortjai.

Ezért aztán amikor a nagy tervezők szinte kivétel nélkül csak A szabásvonalú ruhákat terveztek Herrera megmaradt a klasszikus szabásoknál, és ruháival továbbra is a nők derekát szerette volna kihangsúlyozni. És be kell vallani, neki lett igaza, az A-vonal jött hódított és már ment is, helyette pedig visszatért a már jól bevált derékszabás, és kétség nem fér hozzá, hogy ez sokkal inkább kiemeli a nőies formákat. "Nincs rosszabb annál, mintha valaki a divat áldozatává válik; az embernek a fizikuma és személyisége szerint kell öltöznie."
www.style.com
Nézd meg Herrera ruháit

Herrera ruháit, vagy az általa diktált irányvonalat elsősorban a klasszikus vagy a romantikus stílus kedvelőinek ajánljuk. Aki ebbe a halmazba sorolja magát, bátran hordjon pöttyös vagy virágmintás ruhákat, és minél könnyebb esésű anyagból készül, annál jobb. Egy-két fodor pedig sosem fogja elrontani az összeállítást. Az öveket szigorúan a derékon hordja, sőt öv gyanánt  selyem vagy szaténszalag is megteszi, és a nagy masni is megengedett. A vékony kardigán is elmaradhatatlan kelléke egy jól összeválogatott Herrera szettnek, sőt sok esetben még a zakót is helyettesítheti. Az idei tavaszi kollekcióját Jeremiah Goodman akvarelljei ihlették, ennek köszönhető az, hogy élénk rikító színekkel nem igazán találkozunk, nagy virágokkal és lehelet vékony anyagokkal azonban annál inkább.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés