free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kétsarkú cipő

Borsa         Címkék: alexandermcqueen, cipő, kétsarkú, kishír 0 hozzászólás

Vannak olyan cipők, amik kegyetlenül kényelmetlenek ugyan, de megéri szenvedni velük, mert jól néznek ki. Alexander McQueen két sarkú cipője nem ez a kategória.

Ideje volna tudatosítani a divattervezőkben, hogy a cipőben járni szoktak. Akár naphosszat is az ember lábán van, és megy benne. Nem csak olyan távot, mint amilyen hosszú egy kifutó. Ezért hiába taláják ki a sarok nélküli, vagy 17 centis sarkú, vagy épp a két sarkú cipőket, azok nem felelnek meg a cipő eredeti funkciójának.

Persze ettől még valószínűleg nagyon jól keresnek a lehetetlen kreálmányaikkal, és biztosak vagyunk abban is, hogy akad majd olyan celeb, aki szívesen veszi fel őket, akármilyen rondák, vagy hordhatatlanok is.

www.inoustar.com, www.trendhunter.com

Nem félünk attól sem, hogy Alexander McQueen pályáját ketté törné a kétsarkú cipő, de azért mi kijelentjük, hogy ez igenis ronda. Ráadásul hordhatatlan is. És még a sarkaltatása is dupla annyiba kerül, mint egy hagyományos, egysarkú cipőnek. Bár ez utóbbi nem valószínű, hogy döntő ellenérv lenne annak, aki rendszeresen Alexander McQueen ruhákban jár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés