free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: világos rövidnadrág

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, rövidnadrág, sort, világos 0 hozzászólás

Minden héten valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. A héten világos rövidnadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben világos színű rövidnadrágot kerestünk.

Az elmúlt két télen, vastag harisnyával és csizmával kombinálva meglehetősen trendinek számítottak a rövidnadrágok, de szerintünk ezért a párosításért mindenkinek büntetőpont jár, aki alkalmazta. Dupla, a magas sarkú csizma és sort párosításért... No, de. A nyári változattal nincs bajunk, hiszen ott csizma sincs, viszont mindenképpen szükségeltetnek a valamelyest formás lábak, de ez még nem elég, hiszen ha gusztusosan akarunk egy ilyenben kinézni, akkor nem árt az sem, ha néhány árnyalattal azért jobb a színünk, mint egy kriptaszökevénynek. Akinél legalább ez a két feltétel nem teljesül, azt ezúton is nyomatékosan kérjük, hogy inkább mellőzze ezt ruhadarabot és válasszon valami számára előnyösebbet.Első két kiszemeltünk a Zarából való. Lényegében szinte ugyanaz a nadrág, combot takaró, illetve shortos változatban. Egyaránt vékony vászon anyagból készültek, csípő résznél eléggé bő szabásúak, a combon viszont annál passzentosabban állnak. A hosszabbik nyugodt lélekkel felvehető akár munkahelyre is, például rövid ujjú blúzzal és peep toe cipővel. A rövidet inkább szabadidős programokhoz ajánljuk, akár egy sima, fehér atlétatrikóval kombinálva. Mindkét nadrág 5990 forintba kerül.

A H&M-ben fellelt változat sajna igencsak pocsék minőségű, könnyen gyűrődő anyagból készült. Se nem csípő, se nem derék szabású, a szára meglehetősen esetlenül bővül, a zsebei pedig kissé elállnak, emiatt összességében topis hatást kelt. Negatív példa, az ilyet el kell kerülni. Ára egyébként 5490 forint.Ha ennek a MEXX-ben kapható nadrágnak az övéből kivennék a pertlit és a férfiruha szekcióban akasztanák ki, ránézésre valószínűleg nem rína ki onnan, sőt. Előnyeként említhető viszont könnyű, jó minőségű anyaga. Játszós jellegű, nagyvonalúan slampos darab, 15990 forintért.

A Mangoban három jelöltünk is akadt. Az első középvastag vászonból készült, kényelmesen szűkülő szabású, igényes, nőies modell. Ismét csak egy olyan, amit blúzzal és magas sarkú cipővel kombinálva akár irodába is felvehetünk. Ára 7990 forint.Második itteni választottunk abszolút kényelmes, amolyan középutas, basic holmi. Nem slampos, de nem is túlságosan csinos, combközépig érő, se nem bő, se nem szűk. Lazább és közömbös alkalmakra való. Ára 4999 forint.

Az utolsó modellt a lenvászon anyag elkötelezett híveinek ajánljuk. Még akkor is, ha mi ugyan nem tartozunk közéjük, azért el kell ismerni, hogy van az a hőmérséklet, aminek az elviselésében számottevő módon tud segíteni egy ilyen darab. Ára 4729 forint.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés