free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Harry herceg rosszalkodik

Borsa         Címkék: autó, herceg, királyi, kishír, száguld 0 hozzászólás

A rossz családi háttér sokakat tévútra visz. Harry herceg családját nem mernénk szidni, de tévutakra van nála példa bőven. Most épp száznegyvennel szágoldott rajta.

A szerelmi botrányok és csúnya berúgások teljesen normálisak egy 24 éves pasinál. Ezeket még akár egy királyi sarjnak is el lehetne nézni. De náci katonának már nem mindenki öltözik csak a hecc kedvéért, és az autósüldözés sem annyira vagány dolog. Harry herceg erről máshogy gondolkodik, ezért  újra és újra elkövet valamit, amivel lejárathatja magát, és ezzel együtt ugye a királyi pereputtyot is.


http://dailymail.co.uk

Most épp azért jelentették fel, mert nagyon sietett egy buliba a haverjaival. Nem értjük, miért kell mindig olyan szigorúnak lenni ehhez a szegény fiúhoz? Tehet ő arról, hogy  valaki feltartotta az úton, amikor ő száznegyvennel akart teperni? Istenem, kicsit még meg is lökték az előttük szöszmötölő járművet! Egy minta családban is megeshet az ilyen. Hát még a királyi családban...

Szerintünk Harry mostanra már úgy is nagyon megbánta, hogy megint rossz fiú volt, és vezeklésképp újból elmegy hazát védeni valamilyen veszélyes országba. Úgy is szeret katonásdit játszani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés