free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Makány Márta 5 kedvenc kosztümös filmje

Borsa         Címkék: film, gyerekkori, kosztümös, lista, makánymárta 9 hozzászólás

Makány Márta ma már nem moziban néz szép ruhákat, de gyerekként szívesen nézett olyan filmeket, amikben különleges ruhák voltak. Íme, kedvenc kosztümös filmjei.

Makány Mártát gyerekkorában még festőnek szánták ugyan, de már akkor is szeretett kosztümös filmeket nézni. Felnőttként és divattervezőként már kevésbé kötik le a szép ruhás filmek, szép ruhát lát filmen kívül is eleget. Bár azt nagy örömmel látja, hogy a ruhák ma olyan nagy szerepet játszanak a filmekben, mint például a Szex és New Yorkban. A legjobb kosztümös filmek kategóriájába főleg gyerekkori filmélményeit nevezi be. Makány Márta öt kedvenc kosztümös filmje következik.

Kabaré

Az első helyre mindenképpen a Kabaré című musicalt választom. Kislányként nagyon tetszett, hogy a Liza Minelli által játszott Sally Bowlesnak zöld körmei vannak.

Tulipános fanfan

Nagyon megmaradt bennem a Tulipános fanfan, mármint az eredeti változata, ami még Királylány a feleségem  címmel futott. Szívesen néztem az olyan romantikus, kalandos szép ruhás filmeket is, mint ez is.Tündér Lala

Másik nagy gyerekkori kedvencem a Szabó Magda történetéből készített mesejáték, a Tündér Lala volt. Élveztem nézni a furcsa világot.

Hair

A kosztümös film kategóriába sorolnám a Hairt is, mert ebben nagyon fontosak a ruhák, azok is hordoznak jelentést.

Álom luxus kivitelben

Először az Onedin családot akartam a listába sorolni, mert imádtam ezt a sorozatot, de eszembe jutott a Breakfast at Tiffany’s, amiért simán beáldozom a hajós sorozatot. Ez sem klasszikus kosztümös film, de én gyerekként mindent annak tartottam, amiben nem úgy öltöznek, ahogy mi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés