free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mischa Barton megint leszbit játszik

Borsa         Címkék: kishír, leszbi, mischabarton, orosz, szerelem 0 hozzászólás

Mischa Bartonnak láttuk már a fenekét és a leszbikus jelenet sem újdonság nála. Most készülő filmjét valószínű legtöbben mégis e két dolog miatt fogják megnézni.

Mischa Bartonról pár éve még azt sem tudtuk, hogy kicsoda, aztán a Narancsvidékkel berobbant a köztudatba, most meg már a csapból is Mischa folyik. Hol ittas vezetés miatt, hol pedig narancsbőrös feneke miatt kerül a címlapokra.

Most is a feneke miatt beszélnek róla, új filmjében, a You and I-ban, ugyanis állítólag popót is villant, ráadásul leszbikus jeleneteket is láthatunk majd. Külön emiatt szerencsére nem kell színészleckéket vennie a Mischának, ugyanis már a Narancsvidékbeli szerepében, Marissa Cooperként is előfordult, hogy a csajokra bukott.

http://software.techrepublic.com.com

Most egy orosz származású fiatal modellt játszik, aki a castingok során megismeri a divatszakma sötét oldalát, viszont szerelmes is lesz, méghozzá egy lányba, akivel egy t.a.T.u koncerten ismerkednek meg Moszkvában. Milyen drámai!

Azt nem tudjuk, hogy a már rég elfelejtett, kétslágeres lány duót miért bányászták elő a süllyesztőből, de biztos csak ez hiányzott ahhoz, hogy a hiteles orosz atmoszféra, és benne egy hiteles orosz leszbikus csók megszülessen. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés