free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Programmagazin helyett

Borsa         Címkék: , ajánló, bodies, nickcace, program 0 hozzászólás

Teszünk róla, hogy akkor se unatkozzatok, ha éppen nem a Borsát olvassátok. Minden péteken megmondjuk, hogy mikor, hol keressétek a szórakozást és a kultúrát.

Az Erzsébet téren szombaton kezdődik a vasárnap, elvihetjük plázázni a kutyát, mehetünk strandolni a Műjégre, esetleg piknikre, ahol Nick Cave élőben zenél. A preparált emberi testek látványát pedig egy kiadós csajbulival vagy akár monotánccal is levezethetjük. Nem, nem őrültünk meg. Ez egy ilyen hét lesz. Borsa programajánl.

Kutyák és testek

A Széna téri bevásárlóközpont péntektől vasárnapig kutyás hétvégét tart. Ez azt jelenti, hogy ezen a három napon az épületbe bevihető a divat kiegészítőként funkcionáló táskakutyusokon kívül is bármilyen eb. Pórázon persze, illetve a nagytestű példányoknak a szájkosár is kötelező! A szökőkútnál ingyen készíttethetünk kutya-gazdi portréfotót, lesz állattartási és kutyakozmetikai tanácsadás, kutyabemutatók és simogatás.

Bodies: http://en.wikipedia.org

Május 24-én nyílik és egészen december 31-ig látható a VAM Design Centerben a Bodies kiállítás, melyről később majd külön cikkben is beszámolunk. A bizarr tárlat a Gunther von Hagens-féle Body Worlds meggyőző másolata. Megnyúzott emberi holttestek művészien morbid módon "feltálalt" preparátumait lehet itt nézegetni. Szembesülni azzal, hogy kifordítva mindenki rózsaszín.

Másképp

Ebben a hónapban a Wasárnapi Művész Piac már szombaton kezdetét veszi az Erzsébet téren és alatta. A megszokott design piac mindkét nap üzemel majd, több mint nyolcvan művész standjával. Szombaton divatmajális lesz, divatbemutatókkal. A résztvevő tervezők: Földi Kinga, Factory Lollipop, Barack, Balllon, Artista, Blue Paprika, Lookrecia Design - Bicsérdi Ágnes, NOS.design, Aquanauta, Camou- Fehér Beatrix. Utána virradatig buli a Gödörben, fellépők: Paso Special, Amber Smith, Akkezdet Phiai, Anna and the Barbies, Shell Beach, Nemjuci, Dj Szamosi, Dj Áfonya, Dj Suhaid vs. Vázsonyi János, Dj Haze vs. Márkos Berci.

www.wamp.hu, www.serultek.hu

Vasárnap "WAMP Másképp". A rendezvény célja a sérült gyerekek és fiatal felnőttek társadalmi elfogadásának és integrációjának előlendítése. Ezen a napon a Mosoly Otthon Alapítvány, azaz a MOHA támogatásával üzemelő lakóotthonokban készült munkákat meg is le lehet vásárolni. Az Ability Park két új játékát kipróbálva a közönség bepillantást nyerhet a szellemi fogyatékosok helyzetébe, megtapasztalhatja, hogyan élik meg ők a mi világunkat.

Strand, csajok

Aki affinitást érez, hogy hozzátegye a magáét egy világrekordhoz vagy csak kipróbálná milyen a Városligeti Műjégpályán strandolni, az szombaton megteheti. Az alkalmi strand egész nap üzemel, a tömeges napozás Guinness rekordjának megdöntésére pedig délután háromkor kerülhet sor, már ha nem lesz épp felhőszakadás és lesznek kint elegen.

Pauly Pilot fotó: Kővári Péter

A Pinceszínházban szombat este csajbuli lesz, annyiban legalábbis, hogy a Live Large, a Pauly Pilot és az Anna and the Barbies ad koncertet, azaz három olyan zenekar, ahol egy-egy lány áll a mikrofon mögött.

Cave és mono

Erre hétre is jut fővárosunkba világsztár, ugyanis hétfőn Budapesten lép fel Nick Cave. Az ausztrál rockzenész és zenekara, a Bad Seeds a márciusban megjelent,  Dig!!! Lazarus, Dig!!! című albumukhoz kapcsolódó turné keretében ejtik útba a Petőfi Csarnok csodaszép szabadtéri színpadát. Cave van annyira szuggesztív előadó, hogy azt nem csak hallani, de látni is érdemes. Ugyanakkor alternatívát jelenthet a koncert idejére a szomszédos Nagyréten tanyát verni és piknikhangulatban onnan hallgatni a produkciót.

www.dgdesignnetwork.com.au, http://tancelet.szinhaz.hu

Május 27. és 30. között a MU színházban Monotánc Fesztivál lesz. A monotánc táncos monodrámát jelent, azokat az előadásokat soroljuk ebbe a körbe, amelyek alkotóik személyes vallomásait dolgozzák fel. A fesztiválon a műfaj vezető művészei mutatják be szóló - vagy majdnem szóló - produkcióikat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés