free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bugyi helyett

Borsa         Címkék: bugyi, eldobható, kishír, nundies, pánt 2 hozzászólás

Akinek eddig álmatlan éjszakákat okozott, hogy bugyipántja átlátszik a ruhán, vegye le a bugyit. És ragasszon ilyen tulipánt a lába közé. Nem vicc. Komolyan gondolták.

Nem gondoltuk, hogy a pánt nélküli bugyit lehet még tovább fokozni. Tévedtünk. A Nundies elnevezésű termék leginkább olyan, mintha keresztezték volna a bugyit és a tisztasági betétet. Egyszer használatos, öntapadós, állítólag olyan puha, lycra anyagból van, mint egy fehérnemű, és azért találták ki, hogy ne kelljen bugyit húzni.

Már magán a színes, mintás, tulipán formájú terméken is nagyot kacagtunk, de a hozzá készült reklámszöveget elrettentő példaként lehetne tanítani a kommunikációs iskolák reklám szakán. "A Nundies felszabadítja a nőket a régi kötöttségek alól." Végre! Meg vagyunk mentve! Nem is értjük, hogy élhettünk eddig barbár sötétségben, Nundies nélkül!

www.herroom.com, www.missoops.com

Most, hogy már nem kell kínosan éreznünk magunkat attól, hogy a bugyink pántja átlátszik a ruhánkon, már csak azon kell aggódnunk, hogy mekkorát röhög rajtunk a pasink, amikor vetkőztetés közben felfedezi ezt a nacinkba ragasztott izét. Azt pedig végképp nem értjük, hogy szoknya alá, hogyan kell viselni. Ugye nem a bőrre kell ragasztani?!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés