free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Denise Richards sperma háborúja

Borsa         Címkék: charliesheen, deniserichards, kishír, sperma, válás 0 hozzászólás

Szerelem, szakítás, kibékülés, válás, harc a gyerekekért, hamisított levelek. Ez nem egy hollywoodi forgatókönyv, ez Denise Richards és Charlie Sheen élete. Ő bajuk.

Denise Richards és Charlie Sheen biztosan sokat nézték közösen a Rózsák háborúját, azért ilyen kreatívak, ha egymás mocskolásáról van szó. Most már jó lenne szólni nekik, hogy nem egy hollywoodi melodrámában szerepelnek, viselkedhetnének normális emberek módjára is.

Miután házasságuk tönkrement és semmilyen terápiával nem tudták már megmenteni, - pedig javukra legyen írva, megpróbálták - elszabadult a pokol. Az még szokványos, hogy nem bírnak megegyezni a gyerekfelügyeleten, persze csakis a gyerekek érdekeire hivatkozik mindkettő. De Denise már vádolta férjét fizikai bántalmazással, drogfüggőséggel, alkoholizmussal, sőt azzal is, hogy gyanúsan közeledett kislányukhoz. Most Sheen előkotort egy tavalyi e-mailt, amiben állítólag Denise kijelenti, hogy igényt tart exférje spermájára, mesterséges megtermékenyítés céljából. Denise persze tagadja az egészet, azt állítja hamis a levél.

http://celebritybabies.us, http://celebrityphotos.sheknows.com

Szegényt még az ág is húzza, most szűkös anyagi helyzete miatt - ő mondja, nem mi! - kénytelen volt elvállalni egy valóságshow-s szereplést gyerekeivel együtt, amire persze apuci érthető módon berágott. Több talk show műsorvezetője is firtatta, hogy mégis, milyen anyai ösztönök vezérelték arra, hogy a mocskos válástól amúgy is megviselt gyerekeket még egy tévés hisztériának is kitegye. Értelmes válasz nem érkezett, de a biztonság kedvéért Sheent ismét elmondta minden szemétládának.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés