free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Temetőszex

HT         Címkék: hímtag, nekromantika, sír, szex, temető 2 hozzászólás

Hímtag a nekromantikusok vágyaival ismertet meg minket, szerinte a legtöbb suhanc fantáziál temetőszexről. Mi nagyon örülünk, hogy soha nem találkoztunk ilyen pasival.

A temetőszexnek semmi köze a hullagyalázáshoz, vagy a vámpírokhoz. A temetőszex, a publikus nemi érintkezés egyik alantas típusa, a sírkertben a nyughelyek között elkövetett szexuális aktust jelenti. Egy temető nemcsak a sátánisták, a vámpírok, a zombik és a beszakított motorosok szexelési helyszínéül ideális, hanem nekromantikus tulajdonságainak köszönhetően lakástalan szerelmespároknak is. A rendszeres temetőben szexelés viszont beteges.Egy temetőbe rendszerint kegyeletet róni jár egy illető, mert egy temetőben általában sírok vannak, a sírokban pedig a halottak földi maradványai, és a nyughelyekhez rendszerint az elhunyt szerettei látogatnak ki, hogy ott a szeretteikre emlékezzenek. Bár mindenki ismeri az "eszem a kicsike szívedet", és az "úgy szeretlek, majd megeszlek" szófordulatokat, de azt is mindenki tudja, hogy felfalni egy hullát egészségügyi szempontból is necces, ezért a civilizált körökhöz hasonlóan hazánkban sem szokás a kannibalizmus, és nálunk sem a hozzátartozók testében helyezik örök nyugalomra az elhunytat, hanem a földbe.

Nagy szerencsénkre temetőszexnek semmi köze a hullagyalázáshoz, és csak a nekromantikusok fantáziálgatnak arról, hogy bomló húsú, opálos bőrű szexpartnerük nyálkás maradványaival dugjanak, és, hogy mennyei örömmel rágják, harapják szeretőjük kihűlt testét. A temetőszexnek semmi köze a halottakhoz, legfeljebb a sírjukhoz, de kalandvágyból temetőben nyughelyek között szexelni legalább annyira romantikus, mint biztonságos.A temetőben bujálkodásnak semmi köze a nemi eltévelyedés egyik fajtájához a hulla megbecstelenítéshez, vagy a vámpírszexhez, de legalább annyira faragatlan, illetlen, modortalan, udvariatlan, bárdolatlan, parlagi, otromba, goromba, bugris, nyers tett, mint egy koporsóban lévő halott testet úgy elhantolni, hogy a betemetett gödröt limlom, esetleg szemét alá rejtjük.

Vagy mint valakit kátránypapírba drótozva újratemetni. Vagy mint a temetőből lakóparkot építeni, vagy mint élő tévéadásban szívrohamot közvetíteni. Annak ellenére, hogy egy halottnak is vannak jogai, és hogy a talajba temetkező vidékeken egy sírkert földje általában megszentelt, de a temetőszex benne van minden suhancfantáziában.Csak a nekromantikus suhancok bírják a temetőben összeszedett csajokat. Csak egy nekrosuhanc élvezi, ha letörölheti a fehér férgeket szexpartnere kihült ajkáról. A legtöbb suhanc nem azért álmodozik a temetőben szexelésről, mert ideológia nézetei ezt diktálják, vagy mert vonzódnak az enyészethez, hanem mert egy temető kellőképpen diszkrét tud lenni egy publikus szexuális együttléthez. Szexuális légyottra alkalmas lakást nélkülöző suhancok esetében egy sírkert ideális helyszíne lehet a nemi kapcsolatuknak.

Egy vadregényes temetőszexhez alkalmas terepen nappal elengedhetetlen a sűrű takarónövényzet, éjszaka pedig a gyenge közvilágítás. Suhanckoromban egyszer én is dugtam temetőben, tulajdonképpen ott vesztettem el a szüzességem, nagy szerencsémre tettem nem speciális vallási indíttatásból tettem vagy, mert azt gondoltam, hogy mindent ki kell próbálni egyszer, hanem mert pecó ínség volt.És még gőzöm sem volt arról, hogy egy halottnak is vannak jogai. És, hogy temetőben a sírhelyek között szexelni szabálysértési eljárást vonhat maga után, és hogy a temetőszexszel kegyeleti jogot lehet tiporni. Nagy szerencsénkre, ha a halottak nem is, de a hozzátartozóik polgári peres eljárásban a bírósághoz fordulhatnak kegyeleti jogsértés esetén, és ha a sértés köz érdeke ellen való, akkor egy ügyész is hivatalból feljelenthet. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés