free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ocsmány Cavalli

Borsa         Címkék: cavalli, gyűrű, holdkő, kishír, ronda 0 hozzászólás

Azt szeretjük, ha egy tervező mer kirívó, meghökkentő lenni, de a túlkapásokat nehezen viseljük. Cavallinak ez a gyűrűje már inkább csicsás, mint meghökkentő.

Tulajdonképpen nem kéne meglepődnünk ezen a gyűrűn, amit Roberto Cavalli terverzett. Cavalli, aki olyan sztárokat öltöztet, mint Beyoncé, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, nem épp a visszafogott stílusáról ismert. Aki úgy nyilatkozott a divatról, hogy "legyen minél nagyobb, minél több arany legyen rajta és még rakjunk rá mintákat is", attól nem is várhatjuk, hogy egy törékeny, apró köves gyűrűt tervezzen.

www.eluxury.com

Nekünk ugyan ez már inkább giccses, mint stílusos, de lehet, hogy a hatalmas, cirádás, arany, holdköves gyűrűt viccnek szánta a mester. Humorérzékét ugyanis már bizonyította például tavaly halloweenkor, amikor Karl Lagerfeldnek öltözött.

Ha jobban belegondolunk nagyot nem éghetünk, ha mégis megvennénk 263 dollárért, mert, amint eldicsekszünk vele, hogy ez bizony Cavalli, rögtön elámulnak majd, hogy milyen gazdagok vagyunk, és nem hisszük, hogy sokan mernék azt mondani, hogy: nahát, én azt hittem a búcsúban nyerted a céllövöldén, annyira ronda!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés