free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha hullik a hajad

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, haj, hajhullás, hosszú, szakértő 4 hozzászólás

A Borsa mesterfodrászával mindent megbeszélhettek, amit a saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy nem akartok. Most elmondja, mi a teendő, ha nagyon hullik a hajad.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Hellóbelló!

Lenne egy elég nagy gond a hajammal. Amint megnő egy kicsit hosszabbra, máris elkezd hullani. Most körülbelül a vállamig ér, illetve annál egy kicsivel hosszabb és néhány napja tapasztaltam, hogy szörnyen hullik. Mindig hosszú hajat szerettem volna, növesztettem, növesztettem, de nem történt semmi. A hátam közepéig se ért, amikor megállt a növésben. Csak hullott és hullott. Töredezett is volt a vége. Emiatt  fél éve levágattam belőle tíz centit, azóta minden rendben van vele. Mindenki mondja, hogy ne merjem újra levágatni, mert hosszú hajjal sokkal jobban nézek ki. Engem viszont az őrületbe kerget az állandó hajhullás! Pedig nagyon egészségesnek tűnik ránézésre (nem töredezett)! Létezik valami alternatíva a vágáson kívül arra, hogy ne úgy ébredjek reggelente, hogy tele van a párnám hajjal? Nem szeretném újra levágatni...

Köszi!

Szia!

Csak annyit tudok javasolni a hajaddal kapcsolatban, hogy döntsd el, mi a fontosabb! Egy rövidebb, de szebb, ápoltabb frizura, ami kevésbé hullik,vagy egy olyan haj, ami hosszú, de macerás és ráadásul még hullik is. A rövid hajad - ami a környezetedben nem aratott sikert - nem hullott, azaz a tömegéből nem vesztett, míg a hosszú hajad kellemetlenül hullik, és így eléggé befolyásolja a hangulatodat is, központi téma számodra. Figyeld meg milyen fejformád van és csapj fel egy friss szaklapot. Kapj el egy profi fodrászt, aki olyan fazont varázsol a fejedre, amitől elfeledteti veled, hogy valaha is hosszú hajat szerettél volna.

A rövidebb hajat még össze sem tudod fogni, így nem áll fenn a veszély, hogy a gumi kihúzná hajhagymástól a hajszálaid, és még szellőzni is jobban fog. Persze még jobb eredményt érhetsz el, ha hajhullás elleni ampullát, hajerősítő energizáló sampont használsz. Szedj nem hizlaló hajhullás elleni drazsés kapszulát. Tehát a döntés a kezedben, a hajad meg a fejeden legyen!
Sok sikert és rengeteg hajat kívánok 

Bolgár Dávid Tamás

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés