free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Galliano és a Dior

Borsa         Címkék: dior, divatház, galliano, ismerdmeg, origami 0 hozzászólás

Szerintünk nem árt, ha tudjuk, hogy kik és milyen stílus képviselői állnak az ismert divatmárkák mögött. Most a Dior divatháznak tervező John Gallianót mutatjuk be.

A Dior divatházra igencsak ráfért már egy kis vérfrissítés, így aztán a divatkritikusok is egybehangzóan azon a véleményen vannak, hogy a híres neves tervezőzseni John Galliano éppen időben érkezett. A Dior ház új művészeti vezetője 2000 óta kreál szebbnél szebb kollekciókat a világ egyik leghíresebb márkájának, és évről évre képes meglepetést okozni. Galliano mindig is híres volt arról, hogy bemutatói és kreációi szinte mindenkit megdöbbentenek, és olykor-olykor még a jó ízlés határait is súrolják, azonban ebben az esetben megmaradt a Christian Dior által kitaposott ösvényen. Az idei tavaszi-nyári szezonra Galliano a húszas évek szabásvonalait álmodta újra.

www.style.com
Nézz még több Gallianót!

Maszkulin szabású teniszcsíkos öltönyöket tervezett a törékeny női sziluettekre, és bátran kombinálta keménykalappal és nadrágtartóval. A tervező által diktált divatirányzatot elsősorban azoknak ajánljuk, akik kedvelik a kényelmes, de mégis mutatós darabokat és nem riadnak vissza a férfi szabásvonalaktól sem. A bemutató második részében még mindig a húszas éveké volt a főszerep, de itt már átvette a hatalmat a nőiesség és a csábítás. Galliano mindig előszeretettel használ selymet és muszlint, és az ő nevéhez fűződnek az úgynevezett origami ruhák, amelyre ebben a kollekcióban már csak egy-egy hangsúlyos masni emlékeztet. Tőle szokatlan módon azonban nem élénk, harsány színekben gondolkodott, ezekre a szettekre a visszafogott halvány, púderes színek a jellemzőek, ezzel ellensúlyozva a néha merészebb, kihívóbb szabásvonalakat. A Galliano által rehabilitált Dior ház ismét a régi pompájában ragyog, és a bemutatója minden szezonban a párizsi divathét egyik legfelkapottabb bemutatójának számít. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés