free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kidman terhesen vetkőzik

Borsa         Címkék: bulvár, fotó, kishír, meztelen, nicolekidman 0 hozzászólás

Felröppentek a hírek, hogy Nicole Kidman is készíttetett magáról meztelen képeket terhesen. A fotókat még senki nem látta, sőt Kidman szerint nem is léteznek.

Állítólag Demi Moore-hoz, Britney Spearshez, vagy Christina Aguilerához hasonlóan Nicole Kidman is készíttet magáról terhesen meztelen képeket. A bulvár újságok tele vannak a hírrel még a fotós nevét is tudni vélik az újságírók. Egyes források szerint Patrick Demarchelier már el is készítette a fotókat a színésznőről. Arra nézve is ellentmondásos információkat találtunk, hogy az aktfotók vajon saját használatra, vagy egy magazin címlapjára készültek -e.

www.thefrisky.com, http://loranablog.wordpress.com

És annak ellenére, hogy egy hete még a színésznő szavait is "idézték" az újságok, miszerint azért készültek most a fotók, mert addig akart várni a fotózással, amíg igazán látszik rajta, hogy terhes, most már olyan híreket is találtunk, amiben Nicole cáfolja az egész meztelen fényképes históriát.

A képeket egyelőre senki nem látta - ha egyáltalán léteznek –, de abban biztosak vagyunk, hogy, ha valóban léteznek – még ha privátfotók is – idővel tutira látjuk majd egy bulvárlap címlapján.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés