free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Péniszirigység

HT         Címkék: fiú, hímtag, irigység, lány, pénisz 0 hozzászólás

Ha egy nő fiús, azzal Hímtagnak nincs semmi baja, mint ahogy a férfifűzőt is elfogadja. De, ha a fiús nő péniszirigy és ráadásul feminista, az már kemény dió.

A fiús lányok lehetnek szikárak vagy testesek egyaránt, lehetnek szőrösek vagy szőrtelenek, mélyhangúak vagy kopaszodók, magasak vagy alacsonyak, de az biztos, hogy a fiús csajokat általában pasiknak szánta a sors, de lánynak a genetika. A fiús alkat egy nőnél nem jelenti automatikusan azt, hogy a pasik rá se néznek, vagy, hogy egy fiús lány a saját neme iránt érdeklődik szexuálisan, mintahogy azt sem, hogy garantáltan egyetért a feminista eszmékkel.A fiús alkatú csajok nem feltétlenül járnak öltönyben vagy egyéb férfias ruhadarabban, pedig nagy szerencsénkre manapság olyan neműnek öltözik fel egy illető, amilyennek akar, és a köz véleménye sem botránkozik meg azon, ha egy csaj nadrágot hord, egy pasi meg fűzőt.

Volt idő, amikor a fériak nadrágviselése is szenzációszámba ment. A reneszánsz korig a pasik is egész testet beborító köntösökkkel fedték el harisnyába bújtatott lábaikat az embertársaik tekintete elől, viszont az újjászületés jegyében megkurtított felsőruházat miatt megjelent az igény a nadrág iránt. A ruhadarab pedig több évszázados küzdelem után eljutott oda, hogy manapság édesmindegy, hogy ki viseli.Mindenki tudja, hogy a termetkarcsúsító mesterkedés nem csak a nők előjoga, és ahogy létezik női nadrág, úgy akárki vehet férfifűzőt is. Egy több száz éves anekdota szerint a fűzőt egy XIII. századi mészárosmester eszelte ki, mert nem bírta leszoktatni a feleségét a fecsegésről. A férj lélegzetvételt fojtogató szerkezete állandó présben tartotta a nej mellkasát, és megnehezítette a feleség állandó csevegését.

A mészáros kísérletén felbuzdulva a mester ismeretségi körébe tartozó többi férj is követte a példát, és alkalmazta a kínzóeszköznek sem utolsó antidumaeszközt, de ellenkező hatást érték el a példakövető férjek próbálkozásaikkal. A feleségek ugyanis felismerték, hogy a rájuk illesztett légzéskorlátozó szerkezet előnyösen szolgálja a termetük karcsúsítását és a keblek felértékelését. És a fűző az elmúlt nyolcszáz évben legalább olyan hihetetlen karriert futott be, mint önkéntes bájszaporító toalettcikk, mint a nadrág, viszont a fűzös csajok éppen úgy csevegnek, mint azelőtt. És a férfiaknak is gyártanak fűzőket.Nem minden fiúnak öltöző lány hisz az utóbbi évtizedek legsikeresebb egyencivilizációs szexista ideológiájában, a feminizmusban, viszont a pasi göncben flangáló feministák elvből próbálják titkolni a nemüket. És mivel általában fiús ruhadarabjaik és életvitelük mellé pedig szigorú férfigyűlölet is jár, jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor meg miért éppen férfiruhák mögé bújtatják az ilyen csajok a nőies idomaikat. Egy péniszirigy leszbikus feministától pedig mentsen meg minden pasit az akármelyik megváltó.

A péniszirigység a kárörvendők legnagyobb bánatára nem azt jelenti, hogy egy nyilvános férfi illemhelyen egy társaságban történő piszoárba vizelés során a szomszéd vizeldecsészénél űrítő illető féltékenyen méregeti egy másik hímtag nemi szervét. A pasik nemzőszervére a csajok irigykednek. A péniszirigy csajok nem szeretik, hogy a férfi nemiszerv ősidők óta a nemzőerőt, a lelket, az aktivitást, az extrováltságot jeleníti meg. Nem szereti, hogy a fallosz a harc a hatalom, a bátorság, az erő, a férfiasság jelképe.A fütyiféltékeny csajok nem bírják, hogy a legtöbb nép eredettörténetében a pasi az első teremtett ember. A péniszirigy csajok legnagyobb bánatára volt idő, amikor a közösülés képessége a hatalom jele volt, egy fiúgyermek meg kötelező az örökség miatt. És egyes vélemények szerint élt a Földön legalább egy olyan trónkövetelő fiúutód, aki azzal jelezte az apja királyi pozíciója iránti igényét, hogy a nép szeme láttára levarrta az örege összes csaját.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés