free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zoknipapucs

Borsa         Címkék: divat, flipflop, kishír, papucs, zokni 0 hozzászólás

Okos tervezők kitalálták, hogy keresztezik a papucsot a zoknival. Kár, hogy mivel senki nem akar egyszerre flipflopot és zoknit hordani, teljesen értelmetlen.

A divat szakma elszánt feltalálói időről időre próbálkoznak különböző tárgyak keresztezésével, de ez ritkán sikerül. Találkoztunk már gyűrű és műköröm, táska és cipő, parfüm és gyűrű keresztezésével,  és azoktól sem voltunk elájulva. A zoknipapucsot is kár volt kitalálni.

Kérdés: mikor van olyan időjárás, amikor az ember talpának és lábfejejének melege van, de a bokája már fázik. Soha. Ezért nincs az ég világon semmi értelme sem a Cocobelle webshopban 70 dollárért árult lábtyűnek, vagy hogyishívjáknak.

www.shopbop.com

Tapasztalatból tudjuk, hogy a női láb 25 fok alatt mindig hideg, de nem a bokájánál, hanem, épp a talpnál. Tehát nem találunk logikus indokot arra, hogy miért kellett ezt kitalálni. Még esztétikai okokkal sem tudjuk magyarázni a zoknipapucs létét, hiszen bűn ronda.

Bár egy teljesen hasznavehetetlen tárgyat nincs értelme praktikus szempontok mentén kritizálni (és bár borsafőszerkesztőnek a cikkíróval ellentétben tényleg tetszik a cucc), mi mégis feltesszük a kérdést, hogy a zoknipapucsnak vajon jót tesz-e, ha minden hordás után kimossuk. Mert a zoknit ugye szokták mosni használat után, a papucs viszont lehet, hogy kevésbé bírja a forgótárcsát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés