free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beckhamből viccet csináltak

Borsa         Címkék: armani, davidbeckham, fotó, kishír, paródia 0 hozzászólás

David Beckham híres Armani alsónadrágos reklámfotója talán utánozhatatlan, de parodizálni azért még lehet. Egy angol színész vállalkozott rá. Íme, a pufók szexisten.

A nálunk kevéssé ismert BAFTA díjas angol színész, James Corden csupa heccből eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lenne ő a gyűrt lepedők között alsóban heverésző szívtipró David Beckham szerepében.

Ki ne emlékezne arra a kigombolt ingre, a kockás hasra, a csillogóra olajozott testre, a szigorú, mégis buja tekintetre, a széttárt combokra és az Armani alsónadrág impozáns dudoraira. Az enyhén szólva is pufók Cordennel újrafotózott verzió minden részletét lekoppintja az eredetinek. Corden még egy látványosan mű fütyinagyobbítót is elhelyezett az alsónadrágban.

www.mirror.co.uk

Azon meg lehet gondolkodni, hogy ez vicces önkritikát jelez -e, vagyis Corden vállalja, hogy ő bizony rászorul erre, vagy netán a gyanút akarja elültetni bennünk, hogy Beckham dudora sem volt teljesen eredeti.

Corden annyira belejött a szexisten szerepbe, hogy még a Herb Ritts által készített 1984-es Fred with tires fotó főszereplőjének a bőrébe is belebújt.  Ritts, aki a fotóihoz a görög szobrok tökéletes idomaiból merített ihletet, biztosan zavarba jönne fotójának huszonegyedik századi reinkarnációját látva, ha élne. Mi viszont már alig várjuk az újabb paródiákat. Például szívesen megnéznénk Cordent Brat Pit Akhilleusz jelmezében is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés