free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: csőtop

Borsa         Címkék: csőtop, cucckereső, melltartó, pántnélküli, top 1 hozzászólás

Minden héten becélzunk valamilyen konkrét ruhadarabot, vagy kiegészítőt és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most pánt nélküli topot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben pánt nélküli top - más néven csőtop - után kutattunk.

Mielőtt azonban rátérnénk a kínálatra, volna néhány jobbító szándékú megjegyzésünk  eme ruhadarab viseléséhez, az ízlésbűnök elkerülése végett. A csőtop hordható melltartóval és anélkül egyaránt, méghozzá mellmérettől függetlenül, hiszen nem feltétlenül a mellek tartják rajtunk a textilt, hanem a megfelelően szűk szabás és gumírozás. Tehát a kismellű csajoknak sem kell lemondaniuk a pánt nélküli top viseléséről, sőt: rajtuk akár még sokkal szexisebben mutat egy ilyen cucc, mint a szilikongyanús méretekkel rendelkező nőtársakon. Aki úgy dönt, hogy melltartót szeretne viselni hozzá, az mindenképpen pánt nélkülit - és lehetőleg sima felületűt -válasszon abból is. A normál pántos ugyanis agyonvágja az egészet, a takonypánt - a peremen rendszerint kivillanó szivacs-csücskökkel - pedig szimplán überbéna.

A Tezenisben kapható verzió a mell vonalában húzott, amivel optikailag többnek mutatja azt, ami a természettől adatott, következésképp kapásból ajánlható a kisebb mellekkel rendelkező lányoknak. Felülre egyszerű "gatyagumis" megoldás került, ami ugyan nem a legesztétikusabb, viszont elég tisztességesen a helyén tartja a darabot. Szabása egyébként lefelé kissé bővülő és - ha nem vagyunk az átlagnál magasabbak - a csípőcsontig simán leér, a szolidabb úszógumit pedig jótékonyan elfedi. Ára: 1790 forint.A H&M-ben fellelt csőtop teljesen egyenes szabású, felül szintén gatyagumi tartja. Hosszúnak egyáltalán nem mondható, százhatvan centi körüli csajokon is már jó eséllyel pocivillantós, úgyhogy csak csínján vele. Ára 1290 forint.

A Bershkában normál és tunikás változatot is találtunk, aztán a próbafülkében egyikkel sem jutottunk tovább a csalódásnál. Ezekbe a modellekbe egyáltalán nem került semmiféle gumi vagy egyéb „tartószerkezet” és ezt nem pótolja az sem, hogy a mellrészt külön elemként varrták rá. Pláne, hogy mindkét darab egyaránt szégyenletes minőségű, "megnyújtom-úgy marad" jellegű anyagból készült, hogy még azok se tudják hordani, akiknek a mellük amúgy megtartaná. Gáz. Ilyenért ne adjatok pénzt!Következő választottunk a Mangóból való. Ezt a felsőt minden bizonnyal a mell alatti, laza guminak kellene a felsőtestünkön tartania, ami azonban inkább csak akkor sikerül, ha az elvileg szükségesnél egy mérettel kisebbet választunk belőle. Akik viszont alapból S-es méretet hordanak, azok ezt nem tudják megtenni, ezért nekik inkább felejtős ez a modell, feltéve, ha nem akarják naphosszat húzogatni magukon felfelé a gravitációnak örömest engedelmeskedő topot. Ára: 2499 forint.Bár a fotón nem tűnik nagy extrának, az Intimissimiben talált csőtop volt a kategóriáján belül legmeggyőzőbb darab. Anyaga puha, vékony, színvonalas minőségű, a mellrésznél diszkréten duplán hajtott, onnan lefelé viszont szimplán, ami bizony igen kedvező viseletté teszi kánikulában. A mell alatt és felett is egy-egy rejtett gumi tartja, amitől stabilan, passzentosan a helyén marad. Mi megvettük. Ára 2490 forint.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés