free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Igaly Diána kedvenc kirándulóhelyei

Borsa         Címkék: bicikli, celeblista, igalydiána, kirándulóhely, túra 3 hozzászólás

Aki eddig nem tudta, hol kiránduljon Budapest környékén, az figyeljen, mert olimipai bajnok sportlovőnőnk nagy túrázó. Igaly Diána öt kedvenc kirándulóhelye.

Igaly Diána, olimpiai sportlövőnknek nyaralni ugyan nem volt ideje évtizedek óta, de, ha van egy kis szabadideje, szívesen pattan biciklire, vagy kapja fel a túrabakancsot. Már gyerekkorában is lelkes erdőkerülő volt, és még ma is szívesen indul törökbálinti otthonából a környék erdei, és hegyei közé egy kis természetjárásra. Íme, Igaly Diána öt kedvenc kiránduló helye.

Anna-hegyi kilátó

Az Anna-hegy nehéz terep ezért, ha nem is biciklivel, de gyalogosan sokszor megyek fel az Anna hegyi kilátóba. Jó innen bámészkodni, csodás a kilátás, belátni az egész környéket, az otthonomat, Törökbálintot és Budafokot.

Dobogókő

A Dobogókőre is évente legalább egyszer elmegyünk, legutóbb most télen, hóban jártunk arra, és el is keveredtünk rendesen. A Rám szakadékhoz akartunk eljutni, de valahol máshol lyukadtunk ki, de nem volt nagy baj, hisz egész Dobogókő nagyon szép.Kakukk - hegy

Ehhez a környékhez gyerekkori emlékek fűznek. Ma is szívesen mászom meg a környéken lévő Rupp hegyet, vagy a Kakukk-hegyet. Gyerekkoromban úgy ismertem ezt a területet, mint a tenyeremet, hiszen a Kakukk - hegy lábánál laktunk. Emlékszem, mindig felmásztam oda, és onnan lestem, hogy anyukám mikor jön haza, mert pont rá lehetett látni a buszvégállomásra.

Kamaraerdő

A Kamaraerdőről is rengeteg gyerekkori emlékem van. Mivel nagypapám erdész volt, télen-nyáron szívesen voltam nagyszüleimmel a kamaraerdei erdészházban. Ma is gyakran biciklizek, vagy túrázok ezen a környéken.

Pistályi erdő

A felkészülések miatt nincs sok szabadidőm, de gyakran kötöm össze a kellemest a hasznossal, és, ha edzésképpen terepen futok, akkor rendszeresen választom célnak a Pistályi erdőt, mert csodálatos környék.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés