free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Keanu és Winona afférja

Borsa         Címkék: bulvár, forgatás, keanureeves, kishír, winonaryder 0 hozzászólás

Winona Rydernek mostanában nem voltak lopási botrányai, de a bulvársajtó tett róla, hogy megint beszédtéma legyen. Most épp Keanu Reevesszel hozták hírbe.

A bulvársajtó megint összeboronált két holywoodi sztárt. Törvényszerű, hogy, ha két szingli híresség együtt forgat, akkor előbb utóbb akad egy "szemtanú", aki látja őket együtt enyelegni, egymás lakókocsijába besurranni.

www.hellomagazine.com

Így volt ez Keanu Reevesszel és Winona Ryderrel is, akik - ha nem számítjuk a Kamera által homályosant, amiben animációs figuraként szerepelnek - a Drakula óta először forgatnak ismét együtt. A The Private Lives of Pippa Lee című film forgatásán kialakult románccal kapcsolatban semelyik hírforrás nem rukkolt elő konkrétumokkal, de biztos megelégelték, hogy Keanunak nem volt komoly kapcsolata azóta, hogy 2001-ben autóbalesetben meghalt szerelme. És azért is kapóra jött ez a pletyka, mert Winonáról sem tudtak mostanában írni, mert még egy bolti lopáson sem kapták rajta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés