free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Steven Tyler rehabon

Borsa         Címkék: aerosmith, kishír, műtét, rehab, steventyler 0 hozzászólás

Steve Tyler, az Aerosmith énekese állítólag húsz éve tiszta, most mégis egy elvonó kúrákra szakosodott intézményben van. Lábsérüléseit gyógyítják. Hát, hogyne.

Steven Tylerről külseje alapján simán mindenki betippelné, hogy folyamatosan anyagozik. Az Aerosmith frontemberének jellegzetesen szürreális ábrázata jórészt genetikus, bár az is tény, hogy a hetvenes nyolcvanas években az egész banda fürdött a drogban és a piában.

A hivatalos álláspont szerint Tyler 20 éve teljesen tiszta, ezért is lepődött meg mindenki a híren, hogy a hatvanéves rocker bevonult a Pasadena Recovery Center nevű intézménybe, ami arról is híres, hogy ott játszódik a VH1 zenecsatornán futó "Celebrity Rehab" című, sztárok józanodását bemutató valóságshow.

www.takegreatpictures.com, www.exposay.com

Tyler verziója a mostani rehabos lábadozásra az, hogy egy korábbi koncertjein szerzett lábsérülése miatt meg kellett műteni, melyet nyugodt körülmények között szeretne kiheverni. Azt viszont már nem magyarázta meg, hogy miért egy drog -és alkohol függőségekre specializálódott intézményben gyógyíttatja a lábát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés