free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 elengedhetetlen strandcucc

Borsa         Címkék: fürdőruha, lista, nyár, strand, törölköző 0 hozzászólás

A strandon a lehető legkevesebb ruha van rajtunk, de azért érdemes odafigyelnünk az apró részletekre. A törölközőtől a strandruháig. Öt elengedhetetlen strandcucc.

Bár a strandra lazulni megy az ember és különben is, alig van rajta ilyenkor ruha, érdemes figyelmesen összeválogatni azt a kevés darabot, ami rajtunk, illetve velünk van. Az alapvető, hogy fürdőruhánk paszoljon a strandruhánkhoz és papucsunkhoz, de az se baj, ha kalapunk alatt nem fő meg a fejünk, és a törülközőnk beszívja a vízet, nem taszítja.  Listánkban megmutatjuk, mi az, ami nélkül nem lehet elindulni a habok közé. Öt elengedhetetlen strandcucc.

Fürdőruha - Women Secret

A fürdőruha sosem maradhat ki egy alapos strandlistáról, kivéve, ha valaki nudista strandra készül. Minden szezonban érdemes új fürdőruhára beruházni, ugyanis ezek a cseppnyi anyagdarabok vannak leginkább kitéve a napsugárzás és sósvíz káros hatásainak. Még a legjobb minőségű fürdőruha is kifakul egy-két év alatt. A legjobban akkor jártok, ha az őszi leárazáskor választjátok ki a megfelelő fazont, higgyétek el, a fürdőruha divat nem változik olyan gyorsan, hogy egy tavalyi darab idén már ne állja meg helyét.


Sapka - GAS

Sapka, kalap, kendő szinte mindegy, egy a lényeg, hogy valami fedje a fejünket, de a feketét és az egyéb nagyon sötét színeket viszont jobb messziről elkerülni. A káros napsugarak nem csak a bőrünknek, de a hajunknak is káros főleg, ha dél és három között éri a fejünknek. Arról nem is beszélve, hogy a napszúrás a tengeribetegség mellett a strandszezon egyik legalattomosabb betegsége.

Strandpapucs - Women Secret

A leglényegesebb: sose válasszunk magassarkút, bár mindig van pár divatcég, ami próbál minket meggyőzni arról, hogy egy háromcentis műanyag sarok még kényelmes lesz a homokos tengerparton, de mi tudjuk, hogy nem így lesz. A bőrpapucs sem a strandra való, mert ennek az anyagnak nem tesz jót, ha közvetlenül vízzel érintkezik, ráadásul az áruk is sokkal borsosabb, mint műanyagoké. Választhatunk hagyományos, vagy lábujjbedugós fazont, a célnak mindkettő tökéletesen megfelel.


Strandruha - Women Secret

A strandruhák az elmúlt 5-6 évben jöttek divatba, azóta viszont külön iparág épült arra, hogy megfelelő, a fürdőruhákkal harmonizáló strandruhák kerüljenek a boltok polcaira. Mindig pamut vagy len ruhát válasszatok, ugyanis ez a két anyag rendelkezik a legjobb nedvszívó képességgel és a bőrünket sem irritálja. Bátortalanabbak keressenek maguknak semlegesebb színű, térdig érő fazonokat, de arra mindig érdemes figyelni, hogy fürdő- és a strandruha színe és stílusa passzoljon egymáshoz.Törölköző - Kika

Minél színesebb, annál jobb, főleg azért, mert a strandon magányosan heverő törölközők között igen nagy kihívás lesz megtalálni a sajátunkat. Arra figyeljetek, hogy ne válasszatok túl kicsi darabot, mert akkor egész végig azon fogtok küzdeni, hogy rajtamaradjatok a textilen. Az anyagválasztásból csak annyit, hogy a műszálas anyagok itt teljesen ki vannak zárva, ugyanis azok inkább taszítják a vizet, mint szívják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés