free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szépítő program csúnya sztároknak

Borsa         Címkék: digitális, hollywood, kishír, plasztika, sztár 0 hozzászólás

A digitális plasztikázás a műtétnél is hatékonyabb, egy új technika kidolgozói csúnya sztárokon tesztelték programjukat. Kár, hogy az eredmény csak a monitoron létezik.

Ha a plasztikai műtétek számát nézzük, akkor azt hihetnénk, hogy Hollywoodban már nincsenek is csúnya emberek. De bármennyire is igyekeznek a maximalista páciensek és orvosaik, a sebész is csak hozott anyagból tud dolgozni, és a műanyag kinézet élő embereken amúgy is bizarr. Sokan a műtétek dacára, mások a műtétek miatt rémisztőek.

www.destinationcreation.com

Rajtuk segíthet az a program, amit a Destination Creation weboldalról letölthető, "csúnyátlanító" program. A program gonosz megalkotói megmutatják, hogy a digitális technológia simán lepipálja a plasztikai sebészetet. Azokat is széppé tudja tenni, akiknél látszólag egyáltalán nincs remény, mint például Rowan Atkinson. De csak egy kattintás, és pillanatokaon belül harmonikussá válik Fergie, vagy Paris Hilton  botoxozott, plasztikázott arca is. A slusszpoén persze Amy Winehouse, akinél még ez a mindenható "készülék" is kiakad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés