free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lindsay leszbi románca

Borsa         Címkék: cannes, kishír, leszbikus, lindsaylohan, románc 0 hozzászólás

Lindsay Lohant is rajtakapták, Cannes-ban lefotózták, amint egy lánnyal smárolt. De senki ne higyje, hogy ez is csak egy unalmas hollywoodi botrány. Ez igazi love story!

Megnyugodhatunk, Hollywoodban nemcsak olyan csúnya acsarkodások vannak, mint amilyen például Denise Richards és Charly Sheen között. Igenis léteznek szép szerelmi és családi történetek is.

Itt van például Lindsay Lohan új love sztorija, ami Cannes-ban kapott nyilvánosságot. Lindseyt P.Diddy jachtján, egy buliban fotózták le, amint egy számunkra eddig teljesen ismeretlen dj-vel, Samantha Ronsonnal csókolózott. A két lány egész este összebújva enyelgett, a paparazzik alig győzték kattingatni a masinájukat.

www.egotastic.com, www.people.com, www.celebrity-gossip.net

Ám ne higyjük, hogy a botrányra éhes sajtó belerondíthat ebbe a szép történetbe. Még Lindsay anyukája is nyilvánosan rábólintott a leszbikus románcra. "Ha Lindsey boldog, az engem is boldoggá tesz. Samantha nagyszerű ember, őt és a családját már 10 éve ismerem."

És, ha még nem lenne elég az idillből, még azt is megosztjuk veletek, Borsaolvasók, hogy Lindsey a minapsegítő készen bekísérte barátnőjét  a kórházba, mivel Samanthának asztmás rohama volt. Ez az igazi szerelem. Jóban, rosszban ugyebár...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés