free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Inkább moziba mentünk volna!

Borsa         Címkék: borzalmas, celeb, divatbemutató, kollekció, modell 0 hozzászólás

A hazai celebek valamiért azt hiszik, alapból értenek ahhoz, amit más évtizedekig tanul. Most három modell érezte úgy, hogy tud ruhát tervezni. Mi nem így láttuk.

Cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy Magyarország legnagyobb és legelismertebb celebei a múlt héten is hallattak magukról, azon viszont már igencsak meghökkentünk, hogy Zimány Linda, Dukai Regina és Bódy Sylvi divattervezőnek állt. Nagy levegőt vettünk, felvettük a legszebb ruhánkat és nekiindultunk. Az igazat megvallva előre sejtettük, hogy miben lesz részünk, de amit a végén tapasztaltunk az minden képzeletet felül -vagy inkább alulmúlt.

Már a megérkezésünk pillanatában rájöttünk arra, hogy inkább egy jó mozira kellett volna beülni, egyrészt az legalább pontosan kezdődik, másrészt sokkal több esélyünk van arra, hogy valamiféle szellemi táplálékhoz jutunk. A Citadellán található szórakozóhely hemzsegett az agysebészektől és az atomfizikusoktól, a leggyakrabban hallott szó pedig a szilikon és botox volt. A röpke másfél órás késés alatt végighallgattuk a magyar bulvársajtó összes képviselőjének elmés társalgását, kiderült, hogy Bartók Krisztián Armani Juniort hord, és, hogy Zimány Linda kollekciója egy igazi cuki-mukiság, Sarka Kata pedig megállás nélkül az ő drága szerelmét, Hajdú Pétert kereste. Reménykedtünk, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Nem így lett. Valamivel negyed tíz után kezdetét vette életünk legrosszabb és leggagyibb, divatbemutatónak nevezett borzalma. Az est műsorvezetője Gianni volt, és ő tényleg mindent megpróbált, hogy kihozza a rendezvényből a maximumot.

A bevezetőben kiderült, hogy Zimány Linda vattacukorszerű habos barbies kollekciót álmodott meg, és mindehhez strasszos nyalóka logót gondolt ki, remek párosítás. Dukai Regina koronás csíkos kollekciója a sportos ruhák szerelmesinek készült. Bódy Sylvi pedig nőies és klasszikus ruhákat tervezett, legalábbis Gianni elmondása szerint. Mi máshogy láttuk.


Nézd meg a celebtervezők kreációit!

Zimány Linda kollekciója melegítő nadrágokból, pizsamákból és műszálas ruhaborzalmakból állt. Bár ennél többet nem nagyon vártunk a tervezőtől, igazából azon is meglepődtünk, hogy vette a bátorságot és nekiállt saját kollekciót tervezni. Nem is értjük pontosan, hogy a mi Lindusunk miért érdekli a magyar bulvársajtót, a másik két hölgy legalább vagy playmate volt, vagy pedig az év legjobb nője. Ráadásul eddig még az sem derült ki, hogy Linda mihez ért, mert énekesnőnek csapnivaló, modellnek pedig igencsak gyenge.

Dukai Regina kollekciója az est fénypontjának számított, de még ez sem jelenti azt, hogy megütötte a közepes szintet. Nála felfedeztünk egy-két jó ötletet, de ezek egyike sem igényel különösebb szakértelmet, a ruhák szaténszalaggal való dekorálása ugyanis nem egetrengető feladat, és a strasszok felvasalásához sem kell 4 év varrodai tapasztalat.Regina ruhái után nagy érdeklődéssel vártuk a harmadik címlaplány, Bódy Sylvi bemutatóját, visszagondolva az estére a legjobb megoldás az lett volna, ha itt hazamegyünk.

A műszálas trapéznadrágokkal és a pántnélküli elasztikus felsőrészekkel elárasztott kollekció nem tudjuk, hogy a klasszikusan nőiesen szabásvonalnak mennyire felelnek meg, viszont azt tudjuk, hogy inkább mennénk ki az utcára zsákban, mint ezekben a ruhákban. Sylivitől többet vártunk, főleg azután, hogy minden létező fórumon elmondja, a divat mennyire fontos szerepet játszik az életében, és mennyire büszke ruhatárára, amelyet éveken keresztül Magyarország egyik leghíresebb stylistja állított össze számára.Egy ilyen rendezvény után érdemes azon elgondolkodni, hogy milyen példát mutatnak a magyar hírességek, nálunk már bárkiből lehet dj, énekes vagy akár divattervező is, sőt annál sikeresebb minél kevésbé ért ahhoz, amivel foglalkozik. Nekünk még szerencsénk van, mert Törőcsik Marin, Udvaros Dorottyán, Eszenyi Enikőn és Spota Irénen nőttünk fel, de vajon mi lesz azzal a generációval, akik nap mint nap az előzőekben említett három hölgyhöz hasonló semmihez nem értő celebekkel találkozik…
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés