free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex extázis nélkül

HT         Címkék: drog, hímtag, kielégülés, orgazmus, szex 1 hozzászólás

Az orgazmust lehet késleltetni, visszafojtani, megjátszani, de Hímtagunk szerint hosszú távon kár lemondani róla. Hiszen ez a legolcsóbb drog, és teljesen legális.

Akinek volt már része herionos flesben, az tudja, hogy bár szubjektív ügy, de egy emberi orgazmus kispista az ópiát okozta gyönyörhöz képest. Azt is mindenki tudja, hogy a narkózis mesterséges önkívületet okoz, a mák alapú kábítószerekbe pedig bele lehet halni, és nagy szerencsénkre kevesen választják a kéjérzet eléréséhez a keménydrogot a szex helyett.

Alap, hogy a jó szex mocskos, és, hogy az orgazmus a legolcsóbb drog, de vannak, akik úgy hiszik, hogy ennek ellenére a nemi életben léteznek nem etikus és higiénikus területek is. Egyes vélemények szerint a szex a nőnek joga, a férfinak pedig a kötelessége. Mások úgy tartják, hogy az igazi szexben egyesül a test, a szív, és a lélek, és mindkét fél élvezi az együttlétet és az orgazmust, ami olyan, mint a mennybemenetel. Megint mások úgy vélik, hogy a hidegvíz késlelteti a magömlést, és azt is gondolják, hogy a házasság intézményében is van helye az örömszerzésnek.Ennek ellenére a szexuális önuralom képessége nemtől függetlenül nagyszerű adomány egy illető életében, de nagy szerencsénkre az esetek többségében a nemi feszültségek általában kielégüléssel végződnek. Még azok is tudják, akik szerint nem ér egy szabad állapotú csaj és pasi házasságon kívüli testi egyesülése, hogy az orgazmus a nemi kéjérzés csúcsa, és, hogy a szexuális érintkezésnek nem kötelező eleme az elélvezés. Persze nem kell mindig az extázisért dugni, de közismert, hogy az orgazmus lényege az önkívület, a szex pedig a legolcsóbb mámorszer.

A szexuális önkívület, a drogozáshoz hasonlóan, bizalmi kérdés. A szent embereken és a szipusokon kívül általában senki sem szeret nyilvánosan önkívületbe esni, és a legtöbb csaj a szex közbeni magán kívül levést is csak a bizalmasa társaságában engedi meg magának. Bár az eseti szexelők is elérhetik az orgazmust, de egy felszabadult nemi extázist általában bizalmi viszonyban ereszt meg egy illető.Alkalmi szex esetén is eljuthatnak kéjérzetük csúcsára a résztvevő felek, de ez általában csak a rutinos versenyzőkre igaz, és mindenki tudja, hogy a nemi önkívülethez nem árt a szexelőknek teljes őszintességgel bírniuk egymás iránt. Nem véletlen, hogy a csajok szeretik szeretkezésnek hívni a dugást, és, hogy a legtöbb csajnak a jó szexhez, és a kölcsönös örömszerzéshez nélkülözhetetlen az egymás iránti megértés. Bár évszázados hagyományai vannak, hogy a civilizációnkban egy csajnak célszerű visszafojtania a nemi érzéseit, hogy a köz elvárásainak megfeleljen, de az ilyen jellegű szemérmeskedésnek legalább annyi az értelme, mint a megjátszott orgazmusnak.

A végeláthatatlan, orgazmus nélküli dugásnak számtalan oka lehet. Lehet direkt is csinálni. Például meg lehet tanulni különböző módszereket az elélvezés nélküli, elnyújtott szeretkezéshez, amikor direkt nem jutnak el kéjérzetük csúcspontjára a résztvevő felek. Egy hosszas, orgazmusmentes szexnek lehet az is az oka, hogy közben remekül lehet ismerkedni, és az alkalmi partner bizalmába férkőzni, de bekövetkezhet az extázismentesség a bizalmatlanság, egy fennntartással kezelt viszony, a jóhiszeműség hiánya, a frigiditás satöbbi, sőt stabil kapcsolatok esetében a polgári élet következményei: a kiszámíthatóság, és az elhidegülés miatt is.Az extázismentes szexben nem számít, hogy az egész testfelületünk erogén zóna lehet, mert bőr fedi. Nem számít már a simogatás, az ölelés, a csókolgatás, a becézés, a partner reakcióinak izgató hatása, az erogén zóna ingerlésvel kiváltot szexuális izgalom, ami egységnyi kéjmennyisgét szolgáltat a tulajdonosának. a nemi gyönyör élvezése. Nem számít az erogén zónák által megélt öröm, és minden trükk kevés a nemi kéjérzés csúcsának eléréséhez.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés