free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felejtős buli

Borsa         Címkék: alkohol, kampány, kishír, másnapos, reklám 0 hozzászólás

Van abban valami megható, ha egy nemzetközi alkoholforgalmazó óriáscég a durva berúgások ellen kampányol. Kíváncsiak vagyunk, mennyire lesz hatásos.

Feltételezzük, hogy a Borsaolvasók között is akad olyan, akivel előfordult, hogy másnaposan tért magához valamikor a nap közepén, ruhástul az ágyban - jó esetben a sajátjában - és fejfájástól szenvedve fennhangon esküdözött, hogy soha többet nem iszik alkoholt. Egy ilyen átmulatott éjszaka után gyakori parajelenség az is, hogy barátaink kajánul kérdezgetik, hogy "Emlékszel?", mi pedig csak bambán nézünk rájuk. Mert meg vagyunk győződve róla, hogy az előző napi buli abból állt, hogy beálltunk a sorba a bárpultnál, majd hajnalban barátaink betuszkoltak egy taxiba, miközben azt bizonygatták a sofőrnek: "Tuti, hogy nem fog hányni". A két esemény közti időt pedig egyszerűen elvitte a cica. Aztán, amikor lassan visszatérnek az emlékek, pironkodva gondoljuk, hogy jobb lenne nem emlékezni.

A felelőségteljes alkoholfogyaszásról szóló jó tanácsokat el tudjuk képzelni egy gimnáziumi osztályfőnök, vagy egy mutatóujjával idegesen hadonászó szülő szájából, de arra nem számítottunk, hogy épp az egyik legnagyobb alkoholforgalmazó vállalat osztja a jó tanácsokat.

www.trendhunter.com

Ezeket a reklámfotókat a prémium alkoholmárkákat forgalmazó Diageo megrendelésére a BBDO reklámügynökség készítette. A cég, amely többek között a Guinnest, a Smirnoffot, a Baileyst és a Johnnie Walkert is forgalmazza elkötelezetten kampányol a mértékletes alkoholfogyasztás mellett. Mostani kampányukban A night to remember, or one to forget? (magyarul körülbelül: Egy felejthetetlen este, vagy egy este, amit inkább elfelejtenél) szlogennel jelennek meg képpárok. Az egyiken egy optimális kimenetelű, vidám buli képét látjuk, míg a másikon egy csúnya berúgás mégcsúnyább eredményét.

Ez tényleg becsülendő megmozdulás, főleg egy olyan cégtől, ami a piákból él. Józanul valószínüleg legtöbben az első verzióra szavaznának, csak az alkohollal az a nagy baj, hogy csökkenti az önkontrollt és rontja a döntési képességeket. Láttunk már sok eldurvult bulit, ami alapvetően józan baráti összejövetelnek indult...
 



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés