free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Laza fesztiválszettek

Borsa         Címkék: divat, fesztivál, koncert, ruha, tombol 0 hozzászólás

Nappali kánikula, hajnali mínuszok, váratlan nyári zápor, sártenger, és porvihar. Fesztiválra felöltözni külön tudomány. Borsa praktikus tanácsai következnek.

Már nem kell sokat várnunk és beindul a fesztiválszezon, a különböző szabadtéri rendezvények egymást fogják érni, és nekünk nem lesz más feladatunk, csak hogy eldöntsük, melyik koncerten szeretnénk önfeledten tombolni. Ezekre az alkalmakra szóba sem jöhetnek a tűsarkúink és a méregdrága ruhák, ki is röhögnének, ha Gucci vagy Dior szettekben vonulnánk végig a tomboló tömegen. Ilyen szituációkban a praktikusság a cél, úgyhogy Borsastylist most szépen segít és megmutatja, hogy idén melyek a legtrendibb fesztiválszettek.

Első szett

Akik a hétköznapokon romantikus-fodrosban nyomják, obb, ha a megszokott selyem és muszlinkendőt pamutra, vagy lenre cserélik. Ezek az anyagok ugyanis sokkal jobban bírják a gyűrődést, mint a vékonyabb, nemesebb társaik.

Első szett

Ruha, kendő – Springfield
Cipő, fülbevaló – Aboriginal
Fürdőruha – GAS

Arról nem is beszélve, hogy egy-egy ilyen ruhához fillérekért is hozzá lehet jutni, így akkor sem ér nagy kár titket, ha egy extázisba esett punk rátok borítja a boros kóláját. Kiegészítőnek bőven elég egy színes sál vagy kendő, amit tetszés szerint köthettek a derekatokra vagy a nyakatokra.
Nézd meg az összes fesztiválszettet!

Mondanunk sem kell, hogy nem érdemes értékes ékszerekkel próbálkozni, nagyi antik nyakláncát inkább színházi estékre tartogassátok. Cipőből eső- és kosztűrő darabot válasszatok, a képen látható balerina pont ilyen. Az orrészén található gumiszegély ugyanis megakadályozza azt, hogy a cipő beázzon, abban viszont segít, hogy a lábatokat megóvja a kisebb sérülésektől.

Második szett

Az ingruha még ebből a felsorolásból sem maradhat ki, ugyanis létezik  buli-kompatibilis változata is. Ezek mindig természetes anyagokból készülnek, így nem irritálják a bőrt az egésznapos és éjszakás viselés alatt sem. Ha lehűl a levegő, csak egy cicanadrággal kell kombinálni.

Második szett

Ruha – GAS
Cipő – Vagabond
Nyaklánc, karkötő, kalap – Aboriginal
Cicanadrág – Ázsia Center
Nyáron akalapok nemcsak strandoláskor fontosak, minden szabadtéri rendezvényen gondolnotok kell arra, hogy fejeteket és hajatokat erős, közvetlen napsugárzásnak teszitek ki, ez minden esetben káros, és nem lehet elégszer felhívni rá a figyelmet. Ha nem szeretnétek magatokkal cipelni a fejfedőtöket akkor keressetek olyan vékony kendőt, ami kis helyen is elfér és ha kell, csak simán a fejetekre tekeritek.A saru az idei szezon kedvenc darabjává nőtte ki magát, arra azonban számítsatok, hogy ha ilyen nyitott lábbelit választotok meg kell küzdenetek a fesztiválok állandó velejárójával, a portengerrel, a kavicsokkal és társaikkal.

Harmadik szett

Ha nem ingruha, akkor annak kistestvérét, a pólóruhát ajánljuk figyelmetekbe. Ez a fazon ismét nagyon menő, és szivárvány összes színében megtalálhatjátok őket.

Harmadik szett

Ruha, kendő, táska – Jackpot and Cottonfield
Cipő – Converse
Fülbevaló – Aboriginal
Napszemüveg – Pierre Carden

Bátran kombinálhatjátok csőszárú farmerrel vagy cicanadrággal, de önmagában is hordható. Különleges kiegészítőkre itt sincsen szükség, de a söröskupakot és sörnyitót formázó fülbevalónak nem tudtunk ellenállni.Ha felleltük a tökéletes ruhát és táskát, akkor nincs más hátra, mint az, hogy beleugorjunk a Chuck Tailor világhírű gumiorrú vászoncipőjébe, amit mintha direkt fesztiválokra találtak volna ki.

1. Laza fesztiválszettek
2. Készülj fel a monszunra is!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés